31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Το επικό τρολάρισμα του Neftlix για τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν έχει skip intro;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας (1-0) απέναντι στον Άρη σε έναν επεισοδιακό τελικό, ο οποίος δεν είχε και πολλά να… προσφέρει στο μάτι του ουδέτερου. Ακόμα και στα μάτια των οπαδών των δύο ομάδων δηλαδή…

Οι φάσεις απειροελάχιστες, το θέαμα με τις άδειες κερκίδες πραγματικά απογοητευτικό και οι εικόνες με τον Καρυπίδη στο τέλος του αγώνα να κυνηγάει την διαιτητή της αναμέτρησης, Στεφανί Φραπάρ, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο εξωτερικό.

Στον Άρη διατηρούν παράπονα για την διαιτησία και γενικώς γίνεται εύκολα κατανοητό πως τα όλα όσα αντικρίσαμε δεν αντικατοπτρίζουν για κανέναν λόγο μία γιορτή του ποδοσφαίρου που θα έπρεπε να είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Την ίδια ώρα που στον αντίστοιχο τελικό στη Γερμανία (Καϊζερσλάουτερν – Λεβερκούζεν) είχαμε την εικόνα που βλέπεται στο παρακάτω βίντεο.

Όλα αυτά – και κυρίως η απογοήτευση του θεάματος που είδαμε – δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητα από το… Netflix, με τον ελληνικό λογαριασμό στο Twitter να… παρακαλεί να μην βλέπει άλλο: «Δεν έχει skip intro αυτό το πράμα;», έγραψε χαρακτηριστικά ζητώντας να μπει ένα stop σε ό,τι ήταν αυτό που βλέπαμε στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

ΕΜ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ SKIP INTRO ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ #paoaris

— Netflix Greece (@NetflixGR) May 25, 2024

Ο Παναθηναϊκός με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι του χρόνου στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους πιθανούς του αντιπάλους να είναι ήδη γνωστοί. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό