35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το επιβεβαίωσε το Netflix! Η παραγωγή της ταινίας Peaky Blinders ξεκινά φέτος!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Thomas Shelby επιστρέφει! Ο βραβευμένος με Όσκαρ για το Oppenheimer, Cillian Murphy, θα επιστρέψει ως ο τρομερός γκάνγκστερ σε μια ταινία Peaky Blinders στο Netflix, σε σκηνοθεσία του Tom Harper («Heart of Stone», «Wild Rose»), ο οποίος σκηνοθέτησε επεισόδια της πρώτης σεζόν το 2013.

«Φαίνεται ότι ο Tommy Shelby δεν είχε τελειώσει μαζί μου… Είναι πολύ ευχάριστο να ξανασυνεργάζομαι με τον Steven Knight και τον Tom Harper στην κινηματογραφική εκδοχή του “Peaky Blinders”», δήλωσε ο Cillian Murphy.

«Το ‘Peaky’ ήταν πάντα μια ιστορία για την οικογένεια και γι’ αυτό είναι απίστευτα συναρπαστικό να ξανασυναντιόμαστε με τον Steve και τον Cillian για να φέρουμε την ταινία στο κοινό όλου του κόσμου στο Netflix», πρόσθεσε ο Tom Harper.

Η συνέχεια του έπους, που διαδραματίζεται στους άνομους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τις πρώτες δεκαετίες του περασμένου αιώνα, έχει γραφτεί από τον δημιουργό της σειράς, Steven Knight, ο οποίος θα είναι συμπαραγωγός μαζί με τους Murphy, Caryn Mandabach και Guy Heeley. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Harper, Da Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren και Da Mason.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που αυτή η ταινία πρόκειται να γίνει», δήλωσε ο Knight. «Θα είναι ένα εκρηκτικό κεφάλαιο στην ιστορία του “Peaky Blinders”. Χωρίς περιορισμούς».

Οι λεπτομέρειες της πλοκής και το περαιτέρω καστ παραμένουν μυστικά. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει αργότερα φέτος και θα γίνει σε συνεργασία με το BBC Film.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό