21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο αυτόκινητο που αλλάζει χρώμα [CES 2022]

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην έκθεση τεχνολογίας CES 2022, η BMW παρουσίασε το πρωτότυπο BMW iX Flow με ενσωματωμένη την τεχνολογία E Ink η οποία επιτρέπει την αλλαγή του χρώματος του οχήματος με το πάτημα ενός κουμπιού.

Στο BMW iX Flow τα My Modes επιτρέπουν στον οδηγό να προσαρμόζει την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του οχήματος σύμφωνα με την προσωπική του διάθεση. Η BMW ξεκλειδώνει νέες ιδέες για τους τρόπους αλλαγής της εμφάνισης ενός οχήματος που συμβαδίζουν απόλυτα με τις αισθητικές προτιμήσεις του οδηγού, τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τις λειτουργικές απαιτήσεις. Κατά αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία καινοτομεί, προσφέροντας πρωτοποριακές δυνατότητες πλήρως εξατομικευμένες στον τομέα του εξωτερικού σχεδιασμού.

Η εταιρεία φροντίζει κάθε χρόνο να προσθέτει καινούργιες παραλλαγές στα χαρακτηριστικά του μοντέλου και έτσι κατορθώνει να ορίζει τις τάσεις για τον σχεδιασμό των οχημάτων.

Ο επικεφαλής του BWM Group Design, Adrian van Hooydon σημείωσε:

Το BMW iX Flow είναι ένα προηγμένο ερευνητικό και σχεδιαστικό έργο και ένα εξαιρετικό παράδειγμα της μελλοντικής σκέψης για την οποία είναι γνωστή η BMW.

Σύμφωνα με τη Stella Clarke, που ηγείται του έργου για το BMW iX Flow:

Αυτό δίνει στον οδηγό την ελευθερία να εκφράσει διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς του ή ακόμα και την απόλαυση της αλλαγής του χρώματος εξωτερικά, και να το επαναπροσδιορίζει κάθε φορά που κάθεται στο αυτοκίνητό του. Παρόμοια με τη μόδα ή τα status στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το όχημα γίνεται μέσο έκφρασης διαφορετικών διαθέσεων και περιστάσεων στην καθημερινή ζωή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό