31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Το διάσημο λογότυπο HF επέστρεψε στο Lancia Ypsilon!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lancia ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του διάσημου λογότυπου με το ελεφαντάκι, του HF, καθώς και ότι κάθε μοντέλο της θα διαθέτει μια αντίστοιχη σπορ έκδοση με κορυφαίες για τη γκάμα του επιδόσεις.

Φυσικά το πρώτο των HF θα είναι το αντίστοιχο Ypsilon που θα διακρίνεται από τις στάνταρ εκδόσεις του χάρη στον πιο επιθετικό του προφυλακτήρα, τα τονισμένα του φτερά και τους μεγάλους τροχούς του.

Στο πίσω μέρος, που η Lancia δεν έχει αποκαλύψει ακόμα, αναμένεται να υπάρχει ένας διαχύτης και μια αεροτομή οροφής, ενώ από εκεί και πέρα η ανάρτηση θα είναι πιο σπορ.

Ο ηλεκτροκινητήρας του Lancia Ypsilon HF κινεί τους εμπρός τροχούς, αποδίδει 240 ίππους και εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,4 δεύτερα.

Ταυτόχρονα η Lancia ανακοίνωσε την επιστροφή της στα ράλλυ και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία R4 με το Ypsilon Rally 4 HF, βαμμένο στη σύγχρονη εκδοχή Martini. Η οποία φυσικά και παραπέμπει στις θρυλικές O37 και Delta Integrale.

Το Ypsilon Rally 4 HF κινείται από μια έκδοση 212 ίππων του τρικύλινδρου turbo των 1.200 κυβικών. Το κιβώτιο είναι χειροκίνητο 5 σχέσεων, υπάρχει μπλοκέ διαφορικό και ανάρτηση ειδικά εξελιγμένη για ράλλυ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό