33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το δίδυμο Κίτσου – Σκαφιδά στη «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» και η έκπληξη Χατζηαγγελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Γιούλικα Σκαφιδά και Σπύρος Χατζηαγγελάκης. «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» και ουσιαστικά ο δεύτερος κύκλος της Μάγισσας, έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες. 

O ενθουσιαμός για τον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας, ως «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» είχε ήδη ξεκινήσει μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου, όταν είδαμε το πρώτο τρέιλερ και την προαναγγελία ως πρωταγωνίστριας, της Μαρίας Κίτσου. Η επιλογή του πολυάριθμου καστ ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες και ήδη έχουμε καταλάβει πως μας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις, που δημιουργούν παράλληλα υψηλές προσδοκίες στο κοινό.

https://www.instagram.com/reel/C5y3A52rNr2/Ο Γιωργίκης, η Μάγια και ο Άλκης στη Μάγισσα

Η Μάγισσα είναι αδιαμφισβήτητα η σειρά που μας απασχόλησε λίγο περισσότερο από τις πολυάριθμες σειρές μυθοπλασίας που απολαύσαμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Για την ποιότητα της παραγωγής της, το αξιόλογο καστ έως και το φινάλε της που κάποιοι το θεώρησαν ως και άδικο. Ο Αναστάσης Ροϊλός ωστόσο στην αποκλειστική του συνέντευξη στο μας είχε εξηγήσει το νόημα του τέλους με τον θάνατο της Θεοφανώς και τη δημιουργία της ελπίδας ενός νέου κόσμου.

Στον δεύτερο κύκλο, ήδη γνωρίζουμε πως θα επιστρέψουμε 100 χρόνια πριν σε έναν παλαιότερο κόσμο, το 1710 στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Τότε που οι γυναίκες τουλάχιστον από την πλευρά των Γερακάρηδων – δηλαδή οι πρόγονοι της Κυπριανής – ήταν οι πρώτες μάγισσες.

Ο τίτλος «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» συνδέεται και με την προηγούμενη Μάγισσα συμβολικά, αφού όπως θυμάσαι ο κρυμμένος θησαυρός του πατέρα Γερακάρη περιείχε μία καρδιά. Το πώς θα λειτουργήσει αυτός ο συμβολισμός θα το δούμε από τον Οκτώβριο.

Αναμένουμε ωστόσο να μάθουμε συγκεκριμένα για τον ρόλο της Μαρίας Κίτσου που παίρνει τη σκυτάλη από την Έλλη Τρίγγου, για το ποια θα είναι η σχέση της με τις δύο οικογένειες που ήδη γνωρίσαμε, τους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες. Γιατί οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχει μία έμμεση και όχι άμεση σχέση. Παρτενέρ της θα είναι ο Μελέτης Ηλίας και επίσημα πια, μας το ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος δημοσιεύοντας και το σχετικό story στο προφίλ του στο Instagram με τη φράση «Λίγοι μήνες έμειναν».

Ο Μελέτης Ηλίας, «σφράγισε» τη φετινή τηλεοπτική χρονιά με τον ρόλο του ως Γιωργίκης στο Προξενιό της Ιουλίας και ήταν αναμενόμενο πως θα ήταν το πρόσωπο που όλοι θα ήθελαν να πρωταγωνιστήσει στις νέες σειρές. Πλέον από Θεσσαλός και γαιοκτήμονας του Τύρναβου, γίνεται Μανιάτης. Εδώ μπορεί να ζήσουμε και έναν μεγάλο έρωτα.

Όμως αυτή τη χρονιά και ως Μάγια στις Ψυχοκόρες, η Γιούλικα Σκαφιδά ήταν επίσης μία από τις ηθοποιούς που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή. Και μπαίνει και εκείνη από τον Οκτώβριο στο καστ της Μάγισσας. Μήπως λειτουργήσει και ως το αντίπαλο δέος της Μαρίας Κίτσου στη σειρά; Αυτό το τηλεοπτικό beef θα έχει ενδιαφέρον.

Μία ακόμη προσθήκη που θα συζητηθεί είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο Άλκης από το «Πρώτος από Εμάς». Ένας ηθοποιός με θεατρική αλλά και τηλεοπτική αξιόλογη πορεία σε έναν ρόλο που εικάζουμε ότι θα είναι εντελώς διαφορετικός από ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Μας περιμένουν αρκετές ακόμη εκπλήξεις από τη Μάγισσα, καθώς σταδιακά θα μαθαίνουμε τις νέες προσθήκες μέχρι να ολοκληρωθεί ο βασικός κορμός της σειράς.

Θα σου θυμίσω – γιατί έχει σημασία – το πρώτο εισαγωγικό σημείωμα των δύο σεναριογράφων, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, οι οποίοι μας έδωσαν ένα πρώτο στίγμα του σεναρίου και της πλοκής: «Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά». Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα, η αγάπη με το μίσος, το καλό με το κακό, έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ. Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου. Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;»

https://www.instagram.com/p/C6OGpwIIi18/

Όπως ήδη κατάλαβες, θα έχουμε ένα ταξίδι στον χρόνο προς το τέλος του δεύτερου κύκλου, για να δούμε πλέον την πορεία του γιου της Θεοφανώς και του Αντρέι, καθώς αυτός είναι ο απόγονος των δύο οικογενειών.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό