27.8 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Το γράμμα του Βρύζα στον νεότερο εαυτό του: «Η πιο γλυκιά ήττα της Ελλάδας» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόκειται για το μοναδικό ματς που η Εθνική μας ομάδα αισθάνθηκε πως ήταν το φαβορί. Πως είχε απέναντί της έναν κατώτερο αντίπαλο. Και φυσικά αποτελεί την χειρότερη μας εμφάνιση στην θρυλική πορεία του EURO 2004.

Το ημερολόγιο έγραψε 20 Ιουνίου του 2004 και η Ελλάδα αντιμετώπιζε την Ρωσία στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Με ισοπαλία οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ εξασφάλισαν δεδομένα την παρουσία τους στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ υπό προϋποθέσεις παίρναμε την πρόκριση και με ήττα.

Σε εκείνη τη βραδιά η χώρα μας έχανε με 2-0, αλλά είχε προσωπικότητες όταν τις χρειάστηκε που βγήκαν μπροστά. Και μία από αυτές ήταν ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος πέτυχε ένα ιστορικό γκολ και μας έστειλε στους «8» του EURO 2004. Ο 50χρονος σήμερα φορ απευθύνεται στον… 30χρονο Ζήση, σε ένα γράμμα στον νεότερο εαυτό του.

Το «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» με πρωταγωνιστή τον Ζήση Βρύζα είναι το τρίτο από τα 6 αφιερωματικά βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας. Έξι Legends του 2004, που «σφράγισαν» τη νικηφόρα πορεία της Εθνικής μας Ομάδας προς την κορυφή της Ευρώπης, γράφουν στον νεότερο εαυτό τους και μας παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα. Στις ίδιες ημερομηνίες των έξι ιστορικών αγώνων, ζούμε ξανά, 20 χρόνια μετά, τις ανεπανάληπτες στιγμές του 2004 μέσα από τα βίντεο του ΟΠΑΠ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό