26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Το γήπεδο της ΑΕΚ στα χρώματα του Conference League λόγω… Ολυμπιακού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, δεν θα περιμένανε τέτοια εξέλιξη στη σεζόν. Μία χρονιά με πολλές αλλαγές, όχι μόνο σε προπονητές, αλλά στο ρόστερ, η οποία μπορεί να θεωρηθεί η πιο ιστορική για τον σύλλογο. Αυτό γιατί, οι Πειραιώτες έχουν φτάσει στον τελικό του Conference League και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους.

Ο… μάγος Μεντιλίμπαρ και η αλλαγή στην OPAP Arena

Πριν από 3.5 μήνες, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ και να προχωρήσει στην απόκτηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο πολύπειρος Βάσκος προπονητής, ταίριαξε άμεσα με την ιδιοσυγκρασία της ομάδας και με τις… ευλογίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει εντυπωσιάσει με τη δουλειά του στο λιμάνι.

Με μία σπουδαία πορεία στο Conference League, μετά το εμπόδιο της Άστον Βίλα, ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ένα, για να μπορέσει να κατακτήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο. Οι Πειραιώτες την Τετάρτη (29 Μαΐου) θα κοντραριστούν με τη Φιορεντίνα στον τελικό, ο οποίος γίνεται στην Αθήνα και το γήπεδο της ΑΕΚ (OPAP Arena), το οποίο θα ονομάζεται για τη μέρα του αγώνα… AEK Arena.

Ήδη το γήπεδο έχει αλλάξει πολύ εξωτερικά και εσωτερικά, έχοντας πλέον τα χρώματα του Conference League και τα στοιχεία της ΑΕΚ… απουσιάζουν.

Τα αποδυτήρια της «Ένωσης» έχουν πλέον ερυθρόλευκο χρώμα και ένα λιοντάρι, δίπλα στο όνομα του Ολυμπιακού, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό