21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το βρετανικό κρυπτονόμισμα θα ενισχύσει το Bitcoin

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Βρετανοί θέλουν να λανσάρουν το Britcoin, ένα δικό τους κρυπτονόμισμα και πολλοί αναρωτιούνται τι εξελίξεις θα έχει αυτό. Οι ειδικοί, πάντως, θεωρούν ότι αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει σε αύξηση της αξίας της τιμής του Bitcoin.

Η ανακοίνωση της Τράπεζας της Αγγλίας ότι προτίθεται να δημιουργήσει το δικό της κρυπτονόμισμα, το οποίο και αναμένεται να ονομαστεί ως Britcoin, είναι μια σημαντική είδηση και οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα έχει σημαντική επίπτωση σε άλλα κρυπτονομίσματα, αλλά όχι εκείνη που αρχικά είχε εκφραστεί.

Αντί για πτώση της οικονομικής πορείας του Bitcoin, το Britcoin, μάλλον θα έχει θετική επίδραση, οδηγώντας σε αύξηση της αξίας του. Το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει ένα κρυπτονόμισμα με την εγγύηση της Τράπεζας της Αγγλίας, το γεγονός ότι δημιουργείται ένα νέο παράθυρο στην ψηφιακή οικονομία από ένα κράτος είναι μερικοί από τους λόγους που εκτιμάται ότι θα δώσουν προστιθέμενη αξία και σε άλλα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin.

Σημαντικό είναι το μήνυμα που θα πάρουν και οι νέοι επενδυτές, που βλέπουν μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης να δίνει έμφαση στα κρυπτονομίσματα. Αυτό θα δώσει περαιτέρω ώθηση στο Bitcoin και σε άλλα κρυπτονομίσματα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό