22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη ο Τσάλοφ – Θα μεταβεί οδικώς από την Κωνσταντινούπολη

Ειδήσεις Ελλάδα

Το βράδυ της τετάρτης (31/7) αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Φεντόρ Τσάλοφ προκειμένου να ολοκληρώσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην παίχτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ταξιδέψει αεροπορικώς από τη ρωσική πρωτεύουσα στην Κωνσταντινούπολη, όπου και θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη οδικώς. 

Στελέχη του ΠΑΟΚ θα συνοδεύουν τον 26χρονο Ρώσο διεθνή στο ταξίδι του, ενώ αναμένεται να φτάσει στη συμπρωτεύουσα την ώρα περίπου όπου ο «δικέφαλος του βορρά» θα αγωνίζεται στη Μπάνια Λούκα κόντρα στη Μπόρατς για μια θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής οι πρωταθλητές Ελλάδος θα προχωρήσουν στην έβδομη συμφωνία αυτού του καλοκαιριού σε μια προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους. Υπενθυμίζουμε πως ήδη οι Μαντί Καμαρά, Κώστας Θυμιάνης και Σόλα Σορετίρε έχουν αποκτηθεί ως ελεύθεροι και περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ έχουν δαπανηθεί για τους Τισουντάλι, Τσιφτσή και Κεντζιόρα. 

Ο Τσάλοφ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάνοντας το ντεμπούτο του τη σεζόν 2016/2017 μόλις στα 17 του χρόνια. Την προηγούμενη σεζόν είχε σε 40 αγώνες 16 γκολ και 5 ασίστ αγωνιζόμενος κυρίως στην κορυφή της επίθεσης. Με την εθνική ομάδα της χώρας του, αν και έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από το 2022, μετράει σε οχτώ εμφανίσεις τρία τέρματα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό