20 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Το βίντεο του Παναθηναϊκού για να αποχαιρετήσει τον Μπάλντοκ ραγίζει καρδιές

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, προ ολίγων ημερών, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο σπίτι που διέμενε ο διεθνής με τα γαλανόλευκα ποδοσφαιριστής στην οδό Διαδόχου Παύλου, στη Γλυφάδα.

Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να πάει στη Γλυφάδα, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός, «παγώνοντας» την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μπάλντοκ πρόλαβε να παίξει με το «τριφύλλι» μόλις τέσσερα παιχνίδια, με το τελευταίο να είναι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή (6/10). Οι «πράσινοι» έφτιαξαν ένα βίντεο, ώστε να αποχαιρετήσουν τον ποδοσφαιριστή τους. Υπενθυμίζουμε μάλιστα, πως πρόκειται να τιμήσουν το συμβόλαιο του, το οποίο έληγε το 2027, ως μια ένδειξη στήριξης στην οικογένειά του. 

Οι δηλώσεις του Μασούρα στο flash.gr για τον Μπάλντοκ

Μετά τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Ιρλανδία (13/10) ο Γιώργος Μασούρας. δέχθηκε να μας μιλήσει και να μας πει δύο λόγια για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, εμφανώς συγκινημένος, «μαγκωμένος» και με δυσκολία να βρει τις κατάλληλες λέξεις για τον αγαπημένο του φίλο που «έφυγε» τόσο πρόωρα από την ζωή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας:

«Το τραύμα ήταν πολύ νωπό… Εδώ είχαμε τον κόσμο μας και θέλαμε να τιμήσουμε τον Τζορτζ με την παρουσία μας. Υπήρχε πραγματικά μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα! Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που έχουμε πει με τον Τζορτζ… Από την πρώτη ημέρα που ήρθε μιλήσαμε αρκετά.

Ήμασταν πολύ κοντά… Δεν θέλω και δεν μπορώ να τα εκφράσω αυτά… Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, γιατί όλη αυτή η κατάσταση, όλη αυτή η εβδομάδα δεν μας έχει αφήσει να αντιληφθούμε τι ακριβώς έχει συμβεί!», είπε στο flash.gr ο εμφανώς συγκινημένος Γιώργος Μασούρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό