22.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Το βίντεο της ELPA για τον Παναθηναϊκό AKTOR – Πώς προετοιμάζεται ο πρωταθλητής Ευρώπης [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι ο πρωταθλητής Euroleague 2023/24 και ξεκινάει την σεζόν έχοντας τον εν λόγω τίτλο και με στόχο να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο «back2back». Έτσι, η Ένωση Παικτών της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ (ELPA) δημιούργησε ένα όμορφο βίντεο για τους «πράσινους», έχοντας προσθέσει πλάνα και μικρές συνεντεύξεις των παικτών από την προετοιμασία τους στην Σλοβενία.

Το ρόδι στο κλιπ «σπάει» ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος αναφέρει ότι το «τριφύλλι» θέλησε να κρατήσει την παράδοση και ξεκίνησε ξανά την προετοιμασία του στην Σλοβενία, όπως συνέβη και στην περσινή σεζόν, πριν στεφθούν πρωταθλητές. Την σκυτάλη έλαβε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αποκαλύπτοντας τους στόχους για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντίνος Μήτογλου, κάνοντας ειδικό λόγο για τους διεθνείς της ομάδας, αλλά και για τις σημαντικές και κομβικές ενέργειες που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο νέο εγχείρημα του Παναθηναϊκού AKTOR. Τέταρτος και τελευταίος μίλησε ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ένιωσε πως δεν θα μπορούσε να παραμερίσει την υποδοχή που αισθάνθηκε όντας στην κορυφή της Euroleague. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τους υποστηρικτές του «τριφυλλιού», αλλά και για τον τρόπο που περίμεναν την ομάδα να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του τροπαίου, δημιουργόντας μία πανέμορφη και αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό