31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Το βίντεο με το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε Λαζάρεβιτς και Νάναλι ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Το βίντεο από το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Τζέιμς Νάναλι και στον Στεφάν Λαζάρεβιτς ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο παίκτες του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν.

Η σερβική ιστοσελίδα Telegraf δημοσίευσε το βίντεο από τον ξυλοδαρμό του Τζέιμς Νάναλι στον Στεφάν Λαζάρεβιτς! Το βίντεο δεν δείχνει πως ξεκίνησε το σοβαρό επεισόδιο, αλλά απεικονίζει τον Νάναλι να χτυπά προς την πλευρά όπου εμφανίζεται ο Λαζάρεβιτς και μετά ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα του επιτέθηκε!

Μάλιστα, ο Σέρβος ξαπλώνει τον Αμερικανό στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια μπαίνουν στη μέση παίκτες και από τον Αστέρα και από την Παρτίζαν.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες παίζουν στο Game 3 των τελικών απόψε (21:30) και ενώ ο Αστέρας (2-0) χρειάζεται μία νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα της ABA Liga.

Ο Αστέρας έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του τραυματισμένου Λαζάρεβιτς, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Νάναλι, με τη Λίγκα να απαντάει ότι έχει επιληφθεί του θέματος, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί για όσα γίνουν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Telegraf je pustio snimak dešavanja iz hodnika Arene koja su se dogodila jutros nakon treninga Večitih 🤯 pic.twitter.com/xz82cd8K1B

— Flouter (@FlouterNET) May 19, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό