17.7 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 20-27 Οκτωβρίου 2024: Εκλείψεις, Αποφάσεις και Νέα Αρχή για Σκορπιούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 20-27 Οκτωβρίου 2024: Εκλείψεις, Αποφάσεις και Νέα Αρχή για Σκορπιούς

 

Ο Οκτώβριος , εξαιτίας των Εκλείψεων και των απαιτητικών όψεων που σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια του, είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός και για κάποιους πιεστικός μήνας.

Οι εναλλαγές των ευκαιριών με τις καταστάσεις που απαιτούν να πάρουμε οριστικές αποφάσεις, και να κλείσουμε οριστικά και αμετάκλητα κεφάλαια της ζωής μας από το παρελθόν, θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα.

Η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό και η θετική όψη που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Αρκεί να μην διστάσουμε, και να πάρουμε πρωτοβουλίες.

Από την άλλη πλευρά, για κάποιους αυτή η εβδομάδα, μπορεί να κρύβει και μια μικρή θλίψη, καθώς θα πρέπει να ρίξουν τους τίτλους του τέλους, οριστικά και αμετάκλητα σε σχέσεις και συνεργασίες που ήταν τοξικές.

Η μοναδική πλανητική μετακίνηση της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Ήλιου στο Υδάτινο και Σταθερό ζώδιο του Σκορπιού, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη της φετινής γενέθλιας χρονιάς τους.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Σε γενικές γραμμές ουδέτερη θα είναι τόσο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ δύσκολη, καθώς θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 20/10 η χαρά με την λύπη θα διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς  η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, θα ωθήσει να εξωτερικεύσουν  με ποιο έντονο τρόπο τα συναισθήματα τους, και να γίνουν πιο εκδηλωτικοί και εκφραστικοί, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

Την Δευτέρα 21/10 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα ενισχύσει το κέφι και την καλή διάθεση, ενώ παράλληλα, θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

Το στοιχείο της αντίφασης θα είναι πολύ έντονο την Τρίτη 22/10. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις, το σημαντικό όμως είναι ότι οι συμφωνίες που θα προκύψουν θα είναι σταθερές, για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά όμως, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για τελευταία φορά στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριός, Καρκίνους, Ζυγός, Αιγόκερος), ο Ήλιος λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, και να δώσουν τέλος σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) της τελευταίας ημέρας.

 

Την Τετάρτη 23/10 η είσοδος του Ήλιου λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Σκορπιών!!! Χρόνια σας πολλά!! Ενώ η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και οι διαδοχικές  όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού και τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να είναι χαρούμενοι και να νιώσουν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Πέμπτη 24/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες, και γιατί όχι να προχωρήσουν και σε αποφάσεις υψηλού ρίσκου, οι οποίες θα είναι πετυχημένες τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

Την Παρασκευή 25/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα περάσουν όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενισχύοντας παράλληλα και την γοητεία των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

 

Το Σάββατο 26/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές τετραγώνου που θα σχηματίσει, τόσο με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού όσο και με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους και θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις, και ξεσπάσματα θυμού, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

 

Ενώ την Κυριακή 27/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

 

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, αδειάζω από τις ντουλάπες τις ψυχής μου ότι δεν μου είναι χρήσιμο, και οργανώνω την ζωή μου χωρίς να φοβάμαι το αύριο.

 

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα !!! και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Σκορπιούς!!

 

Πηνελόπη Παπουτσή

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό