31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 2/6-9/6. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας

Γεμάτη ευκαιρίες αλλά και με δυναμικά ξεκινήματα, θα κάνει την είσοδο της η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού. Ο Ιούνιος άλλωστε, είναι ένας από τους πιο τυχερούς μήνες της χρονιάς, καθώς μας δίνει την δυνατότητα να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον. Με μια προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσουμε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Το πόσο σημαντική είναι αυτή η εβδομάδα, θα το δούμε από το ξεκίνημα της, καθώς εκτός από την είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, σε ένα από τα 2 ζώδια που κυβερνά, τους Διδύμους, θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο ισχυρές και τυχερές όψεις, η όψη τριγώνου Δία – ανάδρομου Πλούτωνα.

Στα μέσα της εβδομάδας, έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα στους Διδύμους, μια Νέα Σελήνη που εκτός από τυχερά νέα ξεκινήματα, απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί, και ουσιαστικοί, μιας και θα βρίσκεται κάτω από το αυστηρό μάτι του Κρόνου.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να περιορίσει τον αυθορμητισμό και την δυναμικότητα μας, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού στόχος μας πλέον θα είναι να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας.

Αν κάτι θα χαρούμε αυτή την εβδομάδα, είναι το φλερτ μιας και η συνάντηση, σε όψη συνόδου του Ήλιο και της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα μας παρακινήσει να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματα μας.Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, οι συναντήσεις τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ήλιου σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, απαιτεί πράξεις και όχι λόγια.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών.

Σημαντικές ευκαιρίες και τυχερές συναντήσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες Ιχθύς) των πρώτων ημερών.

Νέα ξεκινήματα, αλλά και ευκαιρίες στον έρωτα θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Αποφάσεις με λογική και όχι με το συναίσθημα, αλλά και σε συμβιβασμούς θα αναγκαστούν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.Ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 02/06 οι διαδοχικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, αρχικά με τον Ήλιο και στη συνέχεια με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα βοηθήσει όχι μόνο να πάρουν πρωτοβουλίες, αλλά και να εξωτερικεύσουν χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα τους, τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί, όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 03/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, ίσως η πιο τυχερή και ισχυρή όψη της χρονιάς, θα βοηθήσει να εκπληρώσουν όλες τους τις επιθυμίες και τα όνειρα, θα βοηθήσει να έρθουν κοντά σε ισχυρά πρόσωπα, και θα προσφέρει προστασία, από κάθε τι, στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) αλλά και τους Κριούς και τους Λέοντες των 2 πρώτων ημερών. Επίσης λίγες ώρες πριν ο Ερμής αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν την πιο ρομαντική πλευρά τους και θα βοηθήσει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, με οδηγό την διαίσθηση τους, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί καθώς και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς των 2 τελευταίων ημερών. Την ίδια ημέρα όμως θα έχουμε και την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους.

Την Τρίτη 04/06 αρχικά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα βοηθήσει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών. Ενώ στην συνέχεια η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στους Διδύμους, υπόσχεται εκτός από ευχάριστες συναντήσεις , τυχερές γνωριμίες αλλά και συμφωνίες για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Αφροδίτη στους Διδύμους, θα ενισχύσει την γοητεία και θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους, ενώ ευνοεί και του φλερτ για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 05/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, είναι πιθανό να παρασύρει σε ξαφνικές αντιδράσεις, ξεσπάσματα θυμού, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 06/06 η Νέα Σελήνη του μήνα στους Διδύμους, θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε νέα δυναμικά ξεκινήματα, τόσο στις προσωπικές τους σχέσεις όσο και στην καριέρα τους, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Αυτή η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Δία- ανάδρομου Πλούτωνα , απαιτεί να κινηθούμε προσεχτικά και να χτίσουμε την ζωή μας πάνω σε σταθερές βάσεις και έχοντας ως οδηγό την λογική και όχι το συναίσθημα, ενώ το μήνυμα που θέλει να μας στείλει είναι να μην φοβηθούμε την ευθύνη.

Την Παρασκευή 07/06 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών, για τους οποίους η διαίσθηση τους, αυτή την φορά, δεν θα είναι καλός σύμβουλος.

Το Σάββατο 08/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, ευνοεί την δημιουργία σχέσεων από συμφέρον ή με διαφορά ηλικίας, ενώ παράλληλα ωθεί να πάρουμε αποφάσεις με καθαρό μυαλό και ψυχρή λογική και όχι με συναίσθημα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα απογοητευτούν, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 09/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να φέρει νέες ευθύνες οι οποίες θα περιορίσουν τον χρόνο, και θα ωθήσει σε αναγκαστικές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, οι οποίοι μελλοντικά, θα αποδειχτούν προς όφελος των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, ο πλανήτης της δράσης Άρης, θα ολοκληρώσει τον ταξίδι του στο ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα μας βοηθήσει να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, οι ισχυροί άνθρωποι, εκτός από την ικανότητα να επιλέγουν τους ανθρώπους που θα έχουν δίπλα τους, έχουν πίστη στον εαυτό τους, στην εσωτερική τους δύναμη και παίρνουν αποφάσεις με καθαρό μυαλό και ψυχρή λογική.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό