29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας

Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα είναι αυτή η εβδομάδα του Μαΐου, ίσως μια από τις ωραιότερες εβδομάδας της χρονιάς. Και δεν είναι κάτι που το λέμε τυχαία, αφού εκτός από τις πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες όψεις, τις οποίες και δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες, έχει σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις.Το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα θα έχει την τιμητική του, καθώς θα υποδεχθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας την είσοδο του Ήλιου, εγκαινιάζοντας την γενέθλια χρονιά των Διδύμων, θα ακολουθήσει στα μέσα της η είσοδος της Αφροδίτης, ενώ στα τέλη της θα έχουμε την σημαντικότερη πλανητική μετακίνηση της χρονιάς, και αυτή δεν είναι άλλη από την είσοδο του πλανήτη της τύχης και της επέκτασης Δία.

Ωστόσο, λίγο πριν αποχωρήσουν τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας αφήσουν τα δώρα τους αφού, υπόσχονται να ανοίξουν το δρόμο σε νέους έρωτες, και να βάλουν τις βάσεις για σημαντικές οικονομικές συνεργασίες.

Στα μέσα της εβδομάδας έχουμε και ένα ακόμα σημαντικό αστρολογικό γεγονός, και αυτό δεν είναι άλλο από την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη, ίσως μια από τις ευνοϊκότερες Πανσελήνους, όχι μόνο της χρονιάς, αλλά και των τελευταίων χρόνων.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι ουδέτερη για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ιδιαίτερα τυχερή θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ, μια νέα περίοδος ευκαιριών, εύνοιας και τύχης θα ξεκινήσει για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).Την Κυριακή 19/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις με οδηγό την διαίσθηση τους , τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς της τελευταίας ημέρας του ζωδίου τους, εξίσου έντονες όμως θα είναι η δημιουργικότητα αλλά και οι καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Την Δευτέρα 20/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να ενισχύσει για λίγο τις συναισθηματικές ανησυχίες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το απόγευμα όμως, θα έχουμε την σημαντικότερη πλανητική αλλαγή της ημέρας, και αυτή θα είναι η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους. Η φετινή γενέθλια χρονιά των Διδύμων, θα είναι μια από τις πιο τυχερές των τελευταίων χρόνων, εξαιτίας της εισόδου και του Δία που ακολουθεί. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Τρίτη 21/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό να παρασύρει, για λίγες ώρες, σε εμμονές και χειριστικές συμπεριφορές, απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 3 πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 22/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα , θα βοηθήσει να πάρουν οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα, έχοντας στήριξη από σημαντικούς ανθρώπους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη 23/05, η οποία είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μέρες της εβδομάδας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανοίξει τον δρόμο για επιτυχίες τον έρωτα, αλλά και για σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) αλλά και για τους Παρθένους και τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών. Ενώ λίγο αργότερα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιου του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών, όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων των 2 τελευταίων ημερών. Όλα αυτά, θα είναι κάτω από το φως της Πανσελήνου του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη με την θετική συμμετοχή του Πλούτωνα. Ενώ αργά το βράδυ, η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου και θα κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, εγκαινιάζοντας μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς, τόσο για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), όσο και για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 24/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα κάνει ιδιαίτερα τολμηρά και αποφασιστικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ λίγο αργότερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βγάλει στην επιφάνεια, απέναντι στους δικούς τους ανθρώπους και τους συνεργάτες τους, την πιο σκληρή και απόμακρη πλευρά των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 25/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και θα αναθερμάνει το πάθος στην προσωπική ζωή των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Ενώ την Κυριακή 26/05 νωρίς το πρωί η είσοδος του Δία στους Διδύμους υπόσχεται ότι θα φέρει για τον επόμενο χρόνο, σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα , δυνατότητες επέκτασης, στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, τύχη, αλλά και την δυνατότητα να κλείσουν υποθέσεις που τους ταλαιπωρούν καιρό με τον πιο ευνοϊκό τρόπο, βάζοντας ουσιαστικά τον σπόρο για την εξέλιξη τους. Μερίδιο στην τύχη θα έχουν και τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγοί, Υδροχόοι), αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, τα όνειρα μου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να αφήσουμε πίσω τις ανασφάλειες μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας χτυπήσουν την πόρτα.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Διδύμους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό