21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το απόλυτο σπορ Nissan «φοράει» κινητήρα V6 600 ίππων

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκπληκτικό το GT-R NISMO Special Edition
Η συνεχής εξέλιξη της ναυαρχίδας της Nissan που ακούει στο όνομα GT-R NISMO, κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά με την προσθήκη μιας νέας ειδικής έκδοσης, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Yokohama της Ιαπωνίας.
Το GT-R NISMO Special Edition διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό χρώμα Steam Grey αποκλειστικό για την NISMO, νέες, ειδικής κατασκευής σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών της RAYS με κόκκινες πινελιές, καθώς και καπό από ανθρακονήματα, ενώ -για πρώτη φορά για το GT-R- το νέο λογότυπο της μάρκας κοσμεί τα καπάκια στο κέντρο των τροχών.
Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων της ειδικής έκδοσης θα είναι διαθέσιμος σε συγκεκριμένες αγορές, με την τιμή του μοντέλου να αναμένεται να ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον.Το GT-R NISMO παραμένει το απόλυτο σπορ Nissan, εφοδιασμένο με τεχνολογία δοκιμασμένη στο πεδίο των αγώνων, προσφέροντας μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

Το δίδυμο turbo του κινητήρα VR38 DETT V6 3,8 λίτρων του μοντέλου παραμένει η καρδιά του κινητήριου συνόλου του GT-R και έχει ονομαστική ισχύ 600 ίππων, με ροπή που ξεπερνά τα 652Nm. Το GT-R NISMO Special Edition εφοδιάζεται με εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας και εξισορρόπησης του βάρους για τους δακτυλίους του εμβόλου, τις μπιέλες, τον στροφαλοφόρο άξονα και τα εξαρτήματα των βαλβίδων των ταχυτήτων, παρέχοντας ακόμα καλύτερη απόκριση του κινητήρα.
Κάθε κινητήρας συναρμολογείται με το χέρι, από την αρχή έως το τέλος, σε ένα ειδικό εργαστήριο από αρχιμηχανικούς, γνωστούς ως takumi. Ακριβώς όπως οι σπουδαίοι καλλιτέχνες υπογράφουν το έργο τους, το ίδιο κάνει και ο κάθε takumi, με μια ειδική επιγραφή πιστοποίησης από αλουμίνιο στο μπροστινό μέρος κάθε κινητήρα και σε αποκλειστικό χρώμα για την Special Edition.

Νίκος Τσάδαρης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό