32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Το απουσιολόγιο στην ΑΕΚ… αδειάζει: Μέσα και ο Πόνσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2023 ολοκληρώνεται με τον πιο ιδανικό τρόπο για την ΑΕΚ, η οποία βλέπει το απουσιολόγιό της από τραυματισμούς όλο και να… μειώνεται! Ο Εζέκιελ Πόνσε αποτελεί τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που επέστρεψε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και βρίσκεται στα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Βόλο για την Super League (03/01/2024, 19:00).

Ο Αργεντινός στράικερ κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τον είχε αφήσει εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια της «Ένωσης» και την Κυριακή (31/12) έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του.

Περαιτέρω, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Γενς Γιόνσον, ο οποίος είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό και είχε προσεχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Πρόσφατα ακολούθησαν μεγάλα κομμάτια της προπόνησης και οι Ορμπελίν Πινέδα, Νόρντιν Άμραμπατ, Πάολο Φερνάντες, Αλεξάντερ Κάλενς και Ροδόλφο Πισάρο.

Παράλληλα, οι δύο παίκτες της ΑΕΚ που παραμένουν στο ιατρικό δελτίο της είναι μόνο οι Σέρχιο Αραούχο και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Αυτά όλα αποτελούν… χαρμόσυνα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος γνωρίζει πως το πρόγραμμα που επακολουθεί είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Μετά το ματς με τον Βόλο, υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ακολουθούν οι δύο αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Άρη και αυτή για το πρωτάθλημα εντός έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό