21.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το αξύριστο λουκ του Ουίλιαμ που «τρέλανε» τα social media: «Φαίνεται πιο βασιλικός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γενειάδα που τρέλανε τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και τους βασιλικούς αναλυτές, επέστρεψε: ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πήγε σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, σε μια έκθεση έργων τέχνης με θέμα τους άστεγους, με νέο λουκ, καθώς είχε αφήσει γένια αρκετών ημερών.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, που συνήθως είναι πάντα καλοξυρισμένος, έκανε αίσθηση όταν στις 11 Αυγούστου, σε ένα βίντεο εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγο του, την Κέιτ, με μια κοντή γενειάδα. Λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν πήγε στην εκκλησία του Κράδι Κερκ, κοντά στο κάστρο του Μπαλμόραλ, στη Σκωτία, ο 42χρονος διάδοχος του θρόνου ήταν και πάλι ξυρισμένος κόντρα.

Και ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας φωτογραφήθηκε ξυρισμένος για να παραστεί στην εκκλησία στο Μπαλμόραλ αργότερα, άφησε τα γένια του να μεγαλώσουν ξανά καθώς επισκέφθηκε εκδήλωση σε γκαλερί στο Λονδίνο την Πέμπτη.

Με γνώμονα την πρωτοβουλία για τον τερματισμό της έλλειψης στέγης, η γκαλερί παρουσιάζει γλυπτά, φωτογραφίες και καθημερινά αντικείμενα που έχουν δώσει νέα ζωή σε καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν βιώσει την έλλειψη στέγης, σε μια προσπάθεια να αφηγηθούν προσωπικές ιστορίες και να δώσουν μια νέα οπτική στο θέμα.

Στην «εκρηκτική» αυτοβιογραφία του, ο πρίγκιπας Χάρι είχε γράψει ότι ο αδελφός του ζήλευε τα κόκκινα, χαρακτηριστικά γένια του. Ο λόγος; Ο μελλοντικός βασιλιάς δεν επιτρέπεται να αφήσει γενειάδα.

«Οι γενειάδες του πρίγκιπα Ουίλιαμ επιστρέφουν!», έγραψε ένας ενθουσιασμένος θαυμαστής στο X.

«Στοιχηματίζω ότι είναι επειδή η Κέιτ τον αγαπά με γένια», είπε ένας άλλος βασιλικός παρατηρητής. «Κάνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να φαίνεται πιο βασιλικός!»

Ένας άλλος θαυμαστής σχολίασε: «Λοιπόν, φαίνεται ότι του ταιριάζει με κάθε τρόπο. Μερικές φορές, μπορεί να αφήνει (μούσι), αλλά νομίζω ότι είναι πιο όμορφος χωρίς αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό