27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «αντίο» της Κατερίνας Λένη στη Ντέμη Γεωργίου και η παρεξήγηση στο MasterChef

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρεξήγηση για το vegan τοστ που είχε λυθεί κατά το παρελθόν και το «αντίο» και από την Καλλιόπη Μπεζαντέ, φιναλίστ του 6ου κύκλου του MasterChef.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ντέμης Γεωργίου, μίας παίκτριας που άφησε το δικό της αποτύπωμα στο MasterChef, συγκλόνισε τους περισσότερους παίκτες, είτε συναγωνίστηκαν μαζί της την ίδια χρονιά, ή προέρχονταν από άλλους κύκλους του μαγειρικού διαγωνισμού και συνεργάστηκαν μεταγενέστερα μαζί της. Μπροστά στον ξαφνικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου, κανείς δεν μένει ασυγκίνητος.

Το «αντίο» της Κατερίνας Λένη υπήρξε ιδιαίτερο και μας υπενθύμισε κάτι σημαντικό.

«Βιάστηκες…»

Η 39χρονη Ντέμη Γεωργίου που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στον 4ο κύκλο του MasterChef, μπορεί να μην έφτασε στην τελική πεντάδα, αλλά άφησε το αποτύπωμα του χαρακτήρα της και του ταλέντου της στον μαγειρικό διαγωνισμό. Όπως ξάφνιασε και εμάς η είδηση του ξαφνικού θανάτου της, από σηπτικό σοκ συνέπεια σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης, το ίδιο ξάφνιασε φίλους, συνεργάτες και πρώην συμπαίκτες της, οι οποίοι την γνώριζαν και την εκτιμούσαν. Οι περισσότεροι την αποχαιρέτησαν με λόγια συγκινητικά και με σεβασμό, όπως ταιριάζει σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Μία από τις παίκτριες που την αποχαιρέτησαν, ήταν και η Κατερίνα Λένη, συμπαίκτριά της εκείνη τη σεζόν. Με λόγια καρδιάς και με αρκετή συγκίνηση όπως έγραψε στο post της: «Βιάστηκες κι εσύ… να φύγεις νωρίς! Εκεί ψηλά έχω μια παρέα φίλων, που είμαι σίγουρη πως θα σε υποδεχτεί και θα κάνετε καλή παρέα. Καλό παράδεισο και καλό ταξίδι στο φως Ντέμη! Να αναπαυθεί και να ηρεμήσει η ψυχούλα σου».

https://www.instagram.com/p/C9uTcdLojiA/

Αυτό το «αντίο» έχει μία ξεχωριστή σημασία. Όλοι θυμόμαστε πως στα πλαίσια του διαγωνισμού είχαν μία μικρή κόντρα, όταν η Κατερίνα μιλώντας στην κάμερα, είχε υπονοήσει πως η vegan Ντέμη, ένα βράδυ είχε φάει ένα τοστ το οποίο περιείχε ζωικά προϊόντα. Η Ντέμη μεταγενέστερα και ενώ είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό είχε μιλήσει για αυτή την παρεξήγηση που είχε γίνει τότε viral: «Στην αρχή θύμωσα, αλλά μετά σκέφτηκα πως όντως η κοπέλα θεώρησε πως τα έφαγα αυτά μέσα στη θολούρα της στις τρεις το πρωί. Τον τελευταίο καιρό η παραγωγή, είχε φέρει πάρα πολλά τυριά τα οποία ήταν φυτικά. Και επίσης δεν ήταν σαλάμια, ήταν τύπου γαλοπούλα και τυρί για τοστ».

Η παρεξήγηση είχε λυθεί εκτός MasterChef και έμεινε στην ιστορία σαν μία από τις δεκάδες διαφωνίες και ανταγωνιστικές στιγμές του διαγωνισμού, που πήραν μεγαλύτερη διάσταση και για τηλεοπτικούς λόγους. Eίχε γίνει viral για πολλές μέρες στα social media. Όμως άλλο η τηλεόραση, άλλο η πραγματική ζωή.

Εκτός από την Κατερίνα Λένη, η Καλλιόπη Μπεζαντέ, φιναλίστ του MasterChef 6 μας αποκάλυψε μέσω του δικού της αποχαιρετισμού, την πολύ καλή σχέση που είχαν αναπτύξει και τις συμβουλές που δεχόταν από εκείνη. Κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα:

«Η θλίψη τεράστια, η στεναχώρια ακόμη περισσότερο. Πάντα μου μιλούσες με αυτό το χαμόγελο και μου έλεγες να προχωρώ. Καλό παράδεισο. Κρατώντας τα λόγια σου. Αχ, δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έκανα αυτό, αυτό το αχ».

Η κηδεία της σεφ, όπως ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα, θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι από το Α’ Νεκροταφείο. Οι φίλοι της ζήτησαν από όλους όσους προσέλθουν για το τελευταίο «αντίο» να ντυθούν στα λευκά και αντί στεφάνων να δώσουν ό,τι επιθυμούν σε χρηματικό ποσό, στον σύλλογο αδέσποτων ζώων της Πάρου, όπως ήταν και η τελευταία της επιθυμία.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό