24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ανανεωμένο Fiat Panda στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Fiat ανακοίνωσε την έναρξη των παραγγελιών για το ανανεωμένο Panda, το οποίο πλέον διατίθεται και στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο διαθέτει αναβαθμίσεις τόσο στον εξοπλισμό όσο και στην τεχνολογία, με στόχο να προσφέρει αυξημένη ασφάλεια και άνεση στους οδηγούς.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού (ADAS), το οποίο περιλαμβάνει αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα διατήρησης λωρίδας και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, καθώς και αναγνώριση κόπωσης του οδηγού.

Επίσης, το εσωτερικό του Panda αναβαθμίζεται με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 7,0 ιντσών που προσφέρει τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις προβολής, καθώς και ένα νέο τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια για τον έλεγχο του ηχοσυστήματος και των συστημάτων ADAS.

Επιπλέον, το νέο Panda Urban διαθέτει κλιματισμό, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, cruise control, και ηχοσύστημα με οθόνη 5,0 ιντσών, ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB) και Bluetooth. Οι εξωτερικοί καθρέφτες είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι, ενώ το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται καθ’ ύψος.

Η κορυφαία έκδοση Cross διαφοροποιείται με πιο δυναμικό σχεδιασμό, όπως ειδικούς προφυλακτήρες, προστατευτικά στα φτερά, προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω, φώτα ημέρας LED, 15 ιντσών τροχούς και φιμέ πίσω τζάμια. Στο εσωτερικό της έκδοσης Cross προστίθενται καθίσματα με επενδύσεις από το οικολογικό υλικό seaqual, infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών και πλήρη συνδεσιμότητα με Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και αισθητήρες φωτός και βροχής.

Όλες οι εκδόσεις του νέου Fiat Panda κινούνται με υβριδικό σύστημα που περιλαμβάνει έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρας FireFly 1,0 λίτρων με τεχνολογία 12-volt MHEV και απόδοση 70 ίππων. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι ιδιαίτερα οικονομικό και επιτρέπει στο Panda να έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ είναι ελεύθερη η είσοδος στο δακτύλιο της Αθήνας.

Το αναβαθμισμένο Panda θα είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες από τον Οκτώβριο και συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύησης μηχανικών μερών και οδικής βοήθειας.

Το νέο Fiat Panda ξεκινά από τις 16.700 ευρώ, τιμή που διαμορφώνεται μετά από έκπτωση 1.500 ευρώ.

Κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο τόσο του νέου Panda όσο και των άλλων μοντέλων της Fiat.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό