18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το αναβαθμισμένο Messages στο Android απεικονίζει σωστά τα emoji reactions από το Apple iMessage – Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αναβαθμισμένο Google Messages στο Android απεικονίζει σωστά τα emoji reactions που αποστέλλονται μέσω του iMessage app στο iOS.

Η ενημέρωση που διατέθηκε πρόσφατα για το app της Google αντιμετωπίζει με ικανοποιητικό τρόπο ένα ζήτημα που απασχολούσε εδώ και αρκετό καιρό τους χρήστες και το οποίο συνέβαινε στη περίπτωση που ένας χρήστης iPhone χρησιμοποιούσε την υπηρεσία iMessage της Apple για να συνομιλήσει με χρήστες που με τη σειρά τους χρησιμοποιούσαν το Messages app της Google στη συσκευή Android τους. Παλαιότερα, όταν ένας χρήστης iPhone αντιδρούσε στο μήνυμα κάποιου χρήστη συσκευής Android με ένα emoji, εμφανιζόταν σαν ξεχωριστό μήνυμα στο Messages της Google, προκαλώντας ορισμένες φορές σύγχυση.

Όπως φαίνεται ωστόσο και από τα screenshots που δημοσίευσε η ιστοσελίδα 9to5Google, μετά την ενημέρωση της εφαρμογής της Google, η ροή μηνυμάτων είναι πλέον σωστή καθώς τα reactions χρησιμοποιώντας κάποιο emoji εμφανίζονται πλέον όπως (περίπου*) θα έπρεπε (κάνοντας tap πάνω σε ένα reaction εμφανίζεται ένα popup μήνυμα που λέει ότι έγινε «μετάφραση από iPhone»).

*Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι τα reactions που αποστέλλονται από ένα iPhone πολλές φορές εμφανίζονται με διαφορετικά emojis στις συσκευές Android. Έτσι, το emoji «Heart» εμφανίζεται ως το emoji «Heart-eyes» στις συσκευές Android.

Να αναφέρουμε επίσης ότι στην περίπτωση που ο χρήστης iPhone αλλάξει γνώμη για κάποιο reaction αλλάζοντας το emoji, η αλλαγή φαίνεται άμεσα και στη συσκευή Android και στην υπηρεσία Messages της Google.

Η ενημέρωση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για όλους, ακόμα και για εκείνους που χρησιμοποιούν την έκδοση beta της εφαρμογής Google Messages. Όταν διατεθεί ευρέως θα κάνει την επικοινωνία των χρηστών iPhone και των χρηστών συσκευών Android καλύτερη.

1

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό