26.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Το αμύθητο ποσό που θα δώσει ο Νεϊμάρ για να αγοράσει δικό του ιδιωτικό νησί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος να δαπανήσει το εξωφρενικό ποσό των 8.335.853 ευρώ, ώστε να αγοράσει ένα δικό του ιδιωτικό νησί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο!

Ο Βραζιλιάνος σταρ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και αρκετούς μήνες, έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Εκείνος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Αλ Χιλάλ, αλλά για την ώρα φαίνεται να αξιοποιεί το μυθικό συμβόλαιο που λαμβάνει από τον σύλλογο στη Σαουδική Αραβία ώστε να κάνει δικό του ένα ολόκληρο νησί στη Βραζιλία!

Το ιδιωτικό νησί ονομάζεται «Japao Private Island». Αποτελεί ένα τροπικό καταφύγιο έκτασης έξι στρεμμάτων, ενώ τοποθετείται στα ανοικτά της πόλης Angra dos Reis, στη νοτιοδυτική πολιτεία της βραζιλιάνικης πρωτεύουσας. Παράλληλα, διαθέτει τέσσερις εντυπωσιακές βίλες σε τροπικά νερά!

Ο κόλπος στον οποίο βρίσκεται φιλοξενεί παραπάνω από 365 νησιά και φυσικά έχει τη δική του μοναδική παραλία. Εκεί, υπάρχει μία κύρια βίλα ινδονησιακού στιλ με δύο κύριες σουίτες και τρία μπανγκαλόου με θέα στη θάλασσα, σε ένα τοπίο που θυμίζει κάτι σε… παράδεισο ή εικόνες που κανείς αντικρίζει μόνο σε ταινίες.

Ο Νεϊμάρ στο νησί θα έχει τη δυνατότητα – δεδομένα – να πραγματοποιήσει τεράστια πάρτι, με πολλούς καλεσμένους, αφού το πολυτελές καταφύγιο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Ωστόσο, το νησί είναι τόσο απομονωμένο που η πρόσβαση σε αυτό γίνεται μόνο μέσω σκάφους ή ελικοπτέρου. Το αεροδρόμιο του Ρίο Ντε Τζανέιρο απέχει περίπου 35 λεπτά από το νησί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό