28.2 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Το «αγκάθι» στη συμφιλίωση Καρόλου – Χάρι… έχει «άρωμα» γυναίκας και δεν είναι η Μέγκαν!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέσσερα χρόνια μετά τη φυγή τους από τη βασιλική οικογένεια, ορισμένοι πιστεύουν πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να «εξαντλούν τον χρόνο τους » για να συμφιλιωθούν και να ξαναρχίσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα. Μάλιστα σύμφωνα με βασιλικό συγγραφέα υπάρχει «ένα πράγμα» για το οποίο ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να μην μπορέσει να συγχωρήσει ποτέ τον δευτερότοκο «αντάρτη» γιό του.

Ο Christopher Andersen, ο οποίος έχει γράψει βιβλία για τον βασιλιά Κάρολο, τους γιους του και τις γυναίκες τους, πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραμείνει μόνος του μέχρι ο Κάρολος να ξεπεράσει ένα εμπόδιο.

Αυτό το εμπόδιο στην επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι είναι η κριτική του για τη βασίλισσα Καμίλα, τη σύζυγο του Καρόλου, στα απομνημονεύματά του Spare.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το μόνο πράγμα που ο Κάρολος βρίσκει ασυγχώρητο είναι η κριτική του στην Καμίλα.

Δυστυχώς για τον πρίγκιπα Χάρι, έχει πει μερικά αρκετά καταστροφικά πράγματα για εκείνη. Ο πρίγκιπας Χάρι ξεκαθάρισε ότι ένιωθε πως ήταν η κακιά στο κομμάτι.

Νομίζω ότι αυτό εξακολουθεί να ενοχλεί τον βασιλιά Κάρολο και δεν ξέρω αν θα του είναι εύκολο να τον συγχωρήσει. Δεν νομίζω ότι θα το συγχωρήσουν ποτέ στον πρίγκιπα Χάρι αυτό» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό