27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Το αγαπημένο νησί των διεθνών: Οι επιλογές των Αντετοκούνμπο και ο… γνώστης Γουόκαπ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών μπαίνει σιγά σιγά σε… mood Ολυμπιακών Αγώνων αφού εκτός της προετοιμασίας της η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία, «τρέχει» και το αντίστοιχο παρασκήνιο για λογαριασμό των φιλάθλων και των φαν του αθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι της FIBA έθεσαν ένα εξωαγωνιστικό και ενδιαφέρον ερώτημα προς τους Έλληνες διεθνείς. Αυτό αφορούσε το αγαπημένο του ελληνικό νησί, μιας και η χώρα μας φημίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο για τη θάλασσα και τα νησιά της.

Στην ερώτηση κλήθηκαν να απαντήσουν μεταξύ άλλων οι Ντίνος Μήτογλου και Βασίλης Τολιόπουλος οι οποίοι συμφώνησαν στην επιλογή της Κρήτης, με τον ψηλό του Παναθηναϊκού AKTOR να στηρίζεται στον τόπο καταγωγής του συμπαίκτη του, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Εν συνεχεία, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης απάντησε το… προφανές αφού δεν γινόταν να μην επιλέξει το νησί καταγωγής του και συγκεκριμένα την Κύθνο, ενώ τις προσωπικές τους επιλογές παρέθεσαν και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης επέλεξε την Πάρο ανάμεσα στα ελληνικά νησιά τα οποία έχει επισκεφθεί, ενώ ο αδερφός του, Κώστας διάλεξε την Μύλο.

Αυτός που… έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τόμας Γουόκαπ ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν έχει ρίζες από την Ελλάδα, φάνηκε είναι ιδιαίτερος γνώστης της ελληνικής γεωγραφίας, επιλέγοντας την Σύμη. Ο λόγος για ένα εκ των νησιών των Δωδεκανήσων, ιδιαίτερα απόμακρο (βρίσκεται πολύ κοντά στην Τουρκία) αλλά αντάξιο της νησιωτικής ομορφιάς της χώρα μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό