35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

«Το έπαθα και εγώ, μην τρελαίνεστε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Δέσποινα Βανδή μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σήμερα Παρασκευή, με αφορμλη την πρεμιέρα των Πανελλήνιων Εξετάσεων για τα Γενικά Λύκεια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μέσα από ένα βίντεο που “ανέβασε”, θέλησε μεταξύ άλλων να τονίσει πως οι εξετάσεις είναι μόνο η αρχή της ζωής τους και όχι το τέλος, αν δεν περάσουν σε κάποιο Πανεπιστήμιο:

«Με αφορμή το ταξίδι που κάνω στην Κύπρο, θέλω να σας πω ότι σήμερα ξεκινάει το δικό σας ταξίδι, για αρκετούς από εσάς μέσω των Πανελληνίων. Θέλω απλά να θυμάστε ότι δεν είναι ο προορισμός οι Πανελλήνιες, είναι η αρχή του ταξιδιού σας. Πάρτε βαθιές ανάσες παιδιά, ό,τι διαβάσατε διαβάσατε και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θέλω να χαλαρώσετε και να μην αγχώνεστε διότι δεν είναι ο προορισμός οι Πανελλήνιες.

Η ζωή όλη είναι μπροστά σας, να ξεδιπλωθεί. Ευκαιρίες υπάρχουν, θα υπάρξουν. Με λίγα λόγια θέλω να σας πω γιατί το έπαθα, και αν μπορούσα να βοηθήσω κάποιο παιδί να μην το πάθει, μην τρελαίνεστε, μην αγχώνεστε. Η ζωή είναι μπροστά σας και μόλις ξεκινάτε να ταξιδεύετε. Οι αποσκευές σας θα γεμίσουν όλα αυτά τα χρόνια. Σε μια αποσκευή, κάπου, θα υπάρξουν και οι Πανελλήνιες, σε ένα μικρό νεσεσεράκι μέσα. Εμείς ως γονείς σας αγαπάμε, ό,τι και να γίνει. 

Για εμάς το καλύτερο είναι να είστε γεροί, γερά παιδιά, με υγεία και σωματική και ψυχική. Αναπνεύστε, λοιπόν. Καλή επιτυχία για σήμερα και αν για τον οποιονδήποτε λόγο κάτι στραβώσει, δεν χάθηκε ο κόσμος. Αυτό θέλω να θυμάστε. Η ζωή είναι μπροστά σας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό