33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Το άπαξ να μείνει άπαξ» λέει ο Σιμόπουλος της ΝΔ για την τροπολογία Καιρίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαίνονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης για την τροπολογία του υπουργείου Μετανάστευσης, με την οποία δίνεται άδεια τριετούς διαμονής σε μη νόμιμα εισελθόντες μετανάστες για να εργαστούν.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Στράτος Σιμόπουλος, διατύπωσε σοβαρές ενστάσεις επί της προωθούμενης ρύθμισης, αφήνοντας αιχμές στην κυβέρνηση για την απουσία διαβούλευσης, όπως κατήγγειλε, και ζητώντας να προχωρήσουν οι διακρατικές συμφωνίες με χώρες όπως το Μπαγκλαντές. Ξεκαθάρισε σε κάθε περίπτωση πως θα πει το «ναι».

«Ελπίζω το άπαξ να μείνει άπαξ. Έχοντας οποιεσδήποτε ενστάσεις θα τη ψηφίσω κι εγώ», ανέφερε αρχικώς, για να σημειώσει πως «χρειάζονται 200 με 250 χιλιάδες άνθρωποι για να λυθεί το πρόβλημα. Τι θα κάνουμε, θα προχωρήσουμε έτσι; Παρακινώ την κυβέρνηση να προχωρήσει στις διακρατικές συμφωνίες», όπως είπε.

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως η τροπολογία της κυβέρνησης θα μπορούσε δυνητικά να λειτουργήσει ως pool factor. Σε κάθε περίπτωση, ζήτησε η διαφορετική άποψη να γίνει σεβαστή, σχολιάζοντας πως «δείχνουμε και μια άλλη πλευρά του φεγγαριού κάποιοι, την οποία οφείλουμε να σεβαστούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό