16.5 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Το άκρως συγκινητικό γράμμα ενός 11χρονου κοριτσιού στον Τσους Ματέο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σεζόν για την 11 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Με τη «Βασίλισσα», πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την νίκη της με 90-86, να μετράει πέντε ήττες στα πρώτα οκτώ παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα στην Euroleague την βρίσκουμε στην 10η θέση με ρεκόρ 2-2 , ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα έπειτα από τρείς αγωνιστικές βρίσκεται επίσης στην 10η θέση με ρεκόρ 1-2. Καθώς αξίζει να σημειώσουμε ότι ηττήθηκε στον τελικό του ισπανικού σούπερ καπ με 90-80 από την Μάλαγα.

Με τον προπονητή των «Μαδριλένων», Τσους Ματέο, να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής. Στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο 55χρονος προπονητής μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους, ένα γράμμα που του έστειλε μια 11χρονη οπαδός της Ρεάλ, ενώ ανέφερε: «Σήμερα πήρε τεράστια δύναμη από το γράμμα που μου έδωσε ένα κορίτσι.» ενώ μόλις τελείωσε να διαβάζει το γράμμα της νεαρής οπαδού, τόνισε ότι δεν έχει ξανά βιώσει το αίσθημα που, ένιωσε όσο το διάβαζε.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε το γράμμα:

«Το όνομά μου είναι Πάουλα και είμαι 11 χρονών. Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και αγαπώ το μπάσκετ. Ήθελα να σας πω ότι είστε ένας πολύ καλός προπονητής και ότι έχετε μια υπέροχη ομάδα. Θέλω να ξέρετε ότι οι οπαδοί θα είναι πάντα εδώ για να σας επεφημούν. Ζήτω η Μαδρίτη»

An inspiration like no other. Chus Mateo has recieved a letter from a young girl named Paula. He was moved and maybe that is why Real Madrid played with great inspiration against Panathinaikos.#RMBasket pic.twitter.com/IFVsNbZbKJ

— Basketball Sphere (@BSphere_) October 18, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό