33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τούρκος επενδυτής αγόρασε το σπίτι της για να πάρει Golden Visa

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους.

Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για ένα οίκημα σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Μπιζανίου, ενώ η τιμή αγοράς ήταν 250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τούρκος επενδυτής αγόρασε όλο το κτίσμα, τόσο το ισόγειο όπου έμεναν η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη όσο και τους υπόλοιπους δύο ορόφους, στον έναν εκ των οποίων διέμενε και η σπιτονοικοκυρά η οποία πέθανε πριν από λίγα χρόνια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ποσό θα μοιραστούν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς.

Ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία η Πισπιρίγκου – Ισόβια κάθειρξη

Ομόφωνα ένοχη κρίθηκε Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, την Παρασκευή 29 Μαρτίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ορίζοντας την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η 35χρονη κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μάλιστα, η εισαγγελική πρόταση για την ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν «μόνο ισόβια κάθειρξη», καθώς, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο από την εισαγγελέα «δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα λοιπά εκκρεμή αιτήματα για κρείσσονες αποδείξεις ιδίως αυτά περί προσκόμισης του σάκου αναζωογόνησης της ΜΕΘ Παίδων του Αγλαΐα Κυριάκου, καθώς και των λοιπών εγγράφων που περιλαμβάνονται στο από 31.1.23 αίτημα της υπεράσπισης και της διενέργειας περαιτέρω γονιδιακού ελέγχου.

Κήρυξε ομόφωνα ένοχη την κατηγορούμενη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11.4.2021 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29.1.2022 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό