27.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Τούνη: «Οι γελοίοι στα πάνελ πληρώνεστε για την κιτρινίλα;» Μικρούτσικος: «Αυτό το τέρας λέει τέρατα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκνευρισμένη η Ιωάννα Τούνη με όσα σχολιάστηκαν στις ψυχαγωγικές εκπομπές σχετικά με την δήλωση που έκανε ότι θα μηνύσει γνωστή αεροπορική εταιρεία γιατί δεν την άφησε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ξέσπασε στο Tik Tok λέγοντας:

«Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω

Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χεσ@@τε» 

Και οι ψυχαγωγικές εκπομπές απάντησαν… «Δεν ξέρω που ειπώθηκε το συγκεκριμένο ότι είναι πλούσια. Εδώ σε εμάς δεν ειπώθηκε. Αν έχουν ειπωθεί «χοντράδες» την καταλαβαίνω. Καθόμαστε σε ένα πάνελ, είμαστε όλοι γελοίοι; Προφανώς δεν έχει ανάγκη από τη δημοσιότητα, απλώς ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια. Θα μπορούσε να μην κάνει αυτό το τσουβάλιασμα, γιατί όντως οι πρωινές πανηγυρτζίδικες εκπομπές της έχουν φερθεί πολύ ωραία και την έχουν στηρίξει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή κάθομαι σε πάνελ, χαίρομαι που κάθομαι σε πάνελ και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι εύσημο από την κ. Τούνη, αν ήταν από ένα σοβαρό άνθρωπο θα προβληματιζόμουν. Ο Δημήτρης ( Αλεξάνδρου) θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει, γιατί εγώ και την αγάπη μου του έχω δείξει και ξέρει πάρα πολύ καλά πόσες φορές έκλεισα το στόμα μου εξαιτίας του. Αν για να έχω καλές σχέσεις μαζί του πρέπει να ακούω αυτά τα τέρατα που λέει αυτό το τέρας…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό