16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Τους ‘σκοτώνω’ όλους, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό, η Μπέριλ είναι πολύ δυνατή’

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τη σεζόν του Ολυμπιακού που κυλάει βάσει σχεδίου, για την απόδοσή του στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την προστατευτική Μπέριλ ΜακΚίσικ μίλησε στο SPORT24 μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έβαλε το λιθαράκι του για να φύγει ο Ολυμπιακός νικητής από το ΟΑΚΑ στη 19η αγωνιστική της Basket League, σκοράροντας τους τρεις τελευταίους πόντους της ομάδας του και μετρώντας συνολικά 12 πόντους (2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/4 βολές) μαζί με 2 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 20 αγωνιστικά λεπτά.

Εξάλλου, ο εκρηκτικός Αμερικανός γκαρντ συνηθίζει να παίζει καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό, αν και ο ίδιος σημείωσε στο SPORT24, πως δεν κάνει διαχωρισμό ανάμεσα στους αντιπάλους και τους “σκοτώνει” όλους ανεξαιρέτως, ενώ μίλησε και με πολύ γλυκά λόγια, για τη σύζυγό του, Μπέριλ ΜακΚίσικ, η οποία είναι και η μεγαλύτερη φαν του.

Συνέντευξη στη Βασιλική Καραμούζα

Είχατε μία εξαιρετική εβδομάδα, στην οποία κλειδώσατε και μαθηματικά την παρουσία σας στα playoffs της EuroLeague, πετύχατε τη 12η συνεχόμενη νίκη σας απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και εξασφαλίσατε το απόλυτο πλεονέκτημα στα play-offs της Basket League. Πώς αισθάνεσαι για αυτό;

“Καταπληκτικά. Όλα πάνε βάσει σχεδίου. Ελπίζω να μείνουμε υγιείς. Νομίζω ότι μόνο αυτό μπορεί να μας σταματήσει σε αυτή τη φάση, οπότε εύχομαι να παραμείνουμε όλοι καλά και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε”.

Συνηθίζεις να κάνεις καλά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προετοιμάζεσαι διαφορετικά για αυτά τα ματς ή είναι κίνητρο η μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων;

“Όχι, τους ‘σκοτώνω’ όλους (σσ. γέλια). Όσο υποτιμημένη κι αν νομίζει ο κόσμος ότι είναι η second unit μας, ερχόμαστε πάντα και παίζουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά, τον Λαρεντζάκη, τον Πίτερς, τον Σλούκα και τον Μπόλομποϊ που κάθε βράδυ δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Το κάνουν εύκολο και για εμένα, γιατί είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες”.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τη Βασιλική Καραμούζα
SPORT24 / VASILIKI KARAMOUZA

Δεν θα έλεγα ότι σας υποτιμάει κάποιος, ίσα ίσα, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Θα έλεγες ότι έχετε πιάσει το μέγιστο της απόδοσής σας ή μπορούμε να περιμένουμε κάτι ακόμα καλύτερο;

“Είναι μια καλή ερώτηση αυτή, δεν ξέρω. Κάποιες ομάδες ξεκινάνε καλά και μένουν από δυνάμεις, άλλες ‘ανασταίνονται’ στη διάρκεια μιας κακής σεζόν. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Κάθε φορά που βγαίνουμε στο παρκέ αισθάνομαι ότι θα κερδίσουμε, παίζουμε με αυτή την ψυχολογία”.

Θα έλεγες ότι η σύζυγός σου είναι υπερπροστατευτική; Έκανε ένα tweet για το αντιαθλητικό φάουλ που σου έκανε ο Αρτούρας Γκουντάιτις πριν το ημίχρονο.

“Αλήθεια; Δεν το έχω δει. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα μετά το τέλος του αγώνα, αλλά αυτό δεν το έχω δει. Ξέρω ότι καμιά φορά είναι δύσκολο να βλέπεις κάτι τέτοιες φάσεις από την τηλεόραση, στο σπίτι, αλλά είναι δυνατή και πολύ προστατευτική. Κι εγώ είμαι, αλλά εκείνη είναι σίγουρα περισσότερο από εμένα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό