22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τους κάνει πλάκα ο Μέσι – Επιστροφή από τραυματισμό με δύο γκολ και ιστορικό ρεκόρ στο MLS

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Λιονέλ Μέσι και κορυφαία εμφάνιση κόντρα στη Φιλαδέλφεια. Η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε με 3-1 στην έδρα της, με τον Αργεντινό θρύλο να είναι κομβικός, καθώς πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ, ενώ έβγαλε την ασίστ για το τρίτο, του Λουίς Σουάρες.

Επέστρεψε και «έσπασε» ρεκόρ

Ο Μέσι είχε τραυματιστεί στα μέσα του Ιουλίου και τον τελικό του Copa America, όπου η Αργεντινή επικράτησε της Κολομβίας και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο. Μετά από δύο μήνες ο «Πούλγκα» επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και έπαιξε βασικός στο ματς της Ίντερ Μαϊάμι με τη Φιλαδέλφεια.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 2′, όμως ο Μέσι με δύο γκολ (26′ και 30′) γύρισε «τούμπα» το ματς. Η Ίντερ διαχειρίστηκε το προβάδισμά της και εν τέλει επικράτησε με 3-1 χάρις σε γκολ του Λουίς Σουάρες στο 90+8′, το οποίο προήλθε από ασίστ του Αργεντινού θρύλου.

Η επιστροφή του 37χρονου δεν γινόταν να μην συνδυαστεί με ρεκόρ. Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει πιο γρήγορα 15 γκολ και μοιράζει 15 ασίστ στο MLS, καθώς χρειάστηκε μόλις 19 ματς για να πετύχει κάτι τέτοιο. Απλά μοναδικός και δείχνει ότι είναι πάντα κομβικός για την ομάδα του και πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε αυτή την ηλικία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό