32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Τουρμπίνα αεροσκάφους «ρούφηξε» άνθρωπο στο Άμστερνταμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άνθρωπος στην Ολλανδία, ότα Ένας άνθρωπος όταν τον «ρούφηξε» η περιστρεφόμενη τουρμπίνα αεροσκάφους το οποίο ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τη διαδικασία απογείωσης στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.

Τον «ρούφηξε» λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση

Το δυστύχημα, σύμφωνα με τις ολλανδικές αρχές, σημειώθηκε έξω από πολυσύχναστο τερματικό σταθμό, λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση πτήσης της KLM με προορισμό την πόλη Μπιλούντ στη Δανία.

#BREAKING:

A person has been involved in an accident with an engine of a departing Embraer E190STD aircraft (PH-EZL) on the apron at Amsterdam Schiphol Airport. #Amsterdam #Schiphol #Holland

Follow @Babylonbulletin for updates. pic.twitter.com/Ewtl26TEOK

— Babylon Bulletin (@BabylonBulletin) May 29, 2024

Η ανακοίνωση

«Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στο Σίπχολ, όπου ένας άνθρωπος κατέληξε μέσα σε κινητήρα αεροσκάφους», ανέφερε ανακοίνωση της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας KLM. «Δυστυχώς, ο άνθρωπος πέθανε» συμπλήρωσε, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του θύματος.

Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος και ξεκίνησε έρευνα, με την αστυνομία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Το εν λόγω Embraer E-190 χρησιμοποιείται από την υπηρεσία Cityhopper της KLM που εκτελεί πτήσεις προς κοντινούς στο Άμστερνταμ προορισμούς, όπως το Λονδίνο, αναφέρουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Φωτογραφία που εξασφάλισε η ολλανδική ραδιοτηλεόραση NOS δείχνει το αεροσκάφος περικυκλωμένο από πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, κοντά στον τερματικό σταθμό αναχωρήσεων.

Τα ατυχήματα στα αεροδρόμιο Σίπχολ είναι σπάνια, λόγω και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Τον προηγούμενο μήνα, το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ εξυπηρέτησε περίπου 5,5 εκατομμύρια ταξιδιώτες.

: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό