30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Τουρκικές «σειρήνες» για Ντεσπόντοφ

Ειδήσεις Ελλάδα

 Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνοντας τέσσερις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Super League 1, ο «δικέφαλος του βορρά» κατάφερε με τρίποντο στην έδρα του Άρη, να πάρει το πρωτάθλημα και να φτάσει τις 4 κατακτήσεις στην ιστορία του.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος που ακουγόταν έντονα για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης το περασμένο καλοκαίρι και από τις πρώτες του εμφανίσεις είχε εντυπωσιάσει, αφήνοντας την πατρίδα του και τη Λουντογκόρετς.

Ο ίδιος, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 11 γκολ και 8 ασίστ σε 33 εμφανίσεις, ενώ στην Ευρώπη είχε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 10 ματς. Εδώ και αρκετές ώρες, το όνομα του, ακούγεται έντονα στο ρεπορτάζ της Μπεσίκτας και πως οι «αετοί» ετοιμάζουν πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

ÖZEL | Eyüpspor, PAOK forması giyen 27 yaşındaki Bulgar sağ kanat Kiril Despodov ile ilgileniyor.

Oyuncuyu Beşiktaş da talip. pic.twitter.com/r4nfMVzU2I

— Futbol Anadolu (@FutbolAnadolu) June 2, 2024

Εκτός από την πρώην ομάδα του Φερνάντο Σάντος, ενδιαφέρον για τον Ντεσπόντοφ φαίνεται πως έχει και η νεοφώτιστη Εγιούπσπορ, ομάδα την οποία προπονεί ο Αρντά Τουράν. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση, με τα δημοσιεύματα αυτά να μην… θορυβούν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ως μεγάλο στόχο να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό