16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν απέτρεψε την αυτοκτονία πολίτη – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ακόμη ένα προεκλογικό σόου προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, απέτρεψε (όπως το 2015) αυτοκτονία πολίτη.

Ο άνδρας, επιχείρησε να πέσει από τη «Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου», στο Βόσπορο, αλλά φέρεται να τον έσωσε ο τούρκος πρόεδρος.

Τι λένε τα τουρκικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μετά την προσευχή της Παρασκευής, ο Ερντογάν με τη συνοδεία του, αναχώρησε για την τελετή που θα παρευρισκόταν στο ναυπηγείο Πέντικ για να παραδώσει την τουρκικής κατασκευής κορβέτα στο Πακιστάν.

Αυστραλία: 2.500 άνθρωποι πόζαραν γυμνοί για τον καρκίνο του δέρματος

Την ώρα που η αυτοκινητοπομπή του προέδρου Ερντογάν περνούσε τη συγκεκριμένη γέφυρα, είδε τον Μουράτ Ντουράν να ετοιμάζεται να βουτήξει το κενό και τότε σταμάτησε το υπηρεσιακό του όχημα, πήγε κοντά του για να του μιλήσει και να τον αποτρέψει και τελικά,  κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει σπίτι του, σύμφωνα πάντα με τουρκικά ΜΜΕ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan köprüde intihar etmek isteyen kişiyi ikna ettihttps://t.co/mOOVhGUZqw pic.twitter.com/rHxIj8i9hi

— Demirören Haber Ajansı (@dhainternet) November 25, 2022

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί το 2015, όταν ο Ερντογάν διέσχιζε με την αυτοκινητοπομπή του τη γέφυρα του Βοσπόρου και έσωσε πάλι έναν άνδρα που σκόπευε να αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό