18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τουρκία: Τερματοφύλακας ερασιτεχνικού αποχώρησε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από σύγκρουση ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο άτυχος τερματοφύλακας Αϊκούτ Ντεμιρντελέν της ερασιτεχνικής Καϊμουμασπόρ αποχώρησε με το φορείο χωρίς τις αισθήσεις του μετά από εναέρια σύγκρουση στην αναμέτρηση με την Ακίσπορ.

Σκληρές εικόνες έρχονται από την Τουρκία, εκεί όπου κατά τη διάρκεια αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Καϊμουμασπόρ και Ακίσπορ ο τερματοφύλακας της πρώτης Αϊκούτ Ντεμιρντελέν αποχώρησε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του μετά από εναέρια σύγκρουση όπου τραυμάτισε το κεφάλι του.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων επιχείρησε την έξοδο αλλά συγκρούστηκε με τον επιθετικό της Ακίσπορ με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την επαφή του με το περιβάλλον βρισκόμενος στο έδαφος. Ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει και ο διαιτητής έκανε νόημα στο φορείο να εισέλθει άμεσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης όπου διαπιστώθηκε πως η σύγκρουση του προξένησε δύο ρωγμές και ένα αιμάτωμα στο κρανίο, και έτσι οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την υγεία του.

KNOCKOUT ROUND: Goalie In Coma After Cracking Skull In Clash Of Heads from News X on Vimeo.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό