22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τουρκία: Σε κώμα τερματοφύλακας μετά από σύγκρουση με αντίπαλο ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε ερασιτεχνικό παιχνίδι στην Τουρκία, με τερματοφύλακα να πέφτει σε κώμα.

Τρομακτικό σκηνικό σημειώθηκε σε παιχνίδι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Τουρκία. Ο τερματοφύλακας Αϊκούτ Ντεμιρντελέν και ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας στο Καϊμουμασπόρ-Ακίσπορ διεκδίκησαν τη μπάλα στον αέρα και συγκρούστηκαν τα κεφάλια τους.

Ο γκολκίπερ έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως έσπευσαν τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να αντιλαμβάνονται πως κάτι σοβαρό συνέβη.

Αμέσως ο Ντεμιρντελέν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου τα νέα δεν ήταν ευχάριστα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει υποστεί δύο ρωγμές στο κρανίο του και έχει αιμάτωμα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κώμα στην εντατική του νοσοκομείου Echomar της Κωνσταντινούπολης.

Η κατάστασή του φαίνεται πως βελτιώνεται, καθώς η πίεση στο κεφάλι του Αϊκούτ Ντεμιρντελέν έχει μειωθεί, αλλά παραμένει σε τεχνητό κώμα.

Η είδηση έχει συγκλονίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Τουρκία, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το νοσοκομείο, θέλοντας να εκφράσει συμπαράσταση στον άτυχο τερματοφύλακα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό