26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Τουρκία: Σάλος και συγγνώμες για το ντεκολτέ φιλάθλου σε αγώνα βόλεϊ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα απόσπασμα 15 μόλις δευτερολέπτων από τον αγώνα της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών της Τουρκία κόντρα στις ΗΠΑ στάθηκε αρκετό για να ξεσπάσει σάλος στη γειτονική χώρα.

Αφορμή δεν στάθηκε κάποιο στιγμιότυπο από τον αγώνα αλλά το ζουμ της κάμερας σε ένα ντεκολτέ φιλάθλου που πανηγύριζε τη νίκη της τουρκικής ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα τα social media πήραν φωτιά -κυρίως από φανατικούς ισλαμιστές- και μάλιστα κάποιοι χρήστες κατάφεραν να βρουν τον λογαριασμό της γυναίκας, με τα υβριστικά σχόλια για την εμφάνισή της να πέφτουν βροχή και την ίδια, λίγες ώρες μετά, να αναγκάζεται να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της.

Η δημόσια συγγνώμη

Η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας βγήκε δημόσια και ζήτησε συγγνώμη για το πλάνο με το ντεκολτέ. Υποστήριξε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και ότι η εικόνα δεν σχετίζεται με την πολιτική της, εγείροντας, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης, πολιτικό ζήτημα και κάνοντας αρκετούς να αναρωτηθούν ποιος έδωσε την εντολή της απολογίας.

«Θα θέλαμε να μάθει το κοινό ότι τα γυρίσματα και η σκηνοθεσία του αγώνα έγιναν από τον οικοδεσπότη Αμερικανό ραδιοτηλεοπτικό φορέα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Το TRT Spor και όλα τα κανάλια μετάδοσης που μεταδίδουν τον αγώνα αντανακλούσαν τις στιγμιαίες εικόνες που μεταδόθηκαν από τον αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα στην οθόνη χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης. Επομένως, αυτή η εικόνα, η οποία είναι εντελώς αντίθετη με την πολιτική δημοσίευσής μας, προέρχεται από τον αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα και η δυσφορία που προκαλεί αυτή η κατάσταση έχει μεταφερθεί στο άλλο μέρος» προστίθεται.

«Ντρεπόμαστε»

«Λυπάμαι, ντρεπόμαστε για τη συγγνώμη σας» είπε ο Ερτουγρούλ Όζκιοκ, αρθρογράφος και πρώην διευθυντής της Hurriyet.

«Νομίζω ότι με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε έχετε γράψει το όνομά σας σε ένα εξαιρετικό μέρος στην ιστορία των παγκόσμιων μεταδόσεων με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε σε μια κλειστή αίθουσα για ένα ελαφρώς αποκαλυπτικό φόρεμα. Αν μπορούσαμε να μάθουμε γιατί το κάνατε αυτό, και από ποιον πήρατε εντολή;» πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό