22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τον λόγο η Δικαιοσύνη για τις αθλιότητες Καρανίκα για την κόρη του πρωθυπουργού

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τις σπουδές της κόρης του πρωθυπουργού και πολιτικά πρόσωπα όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς… Δυσκολεύεται κανείς να βρει λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της αθλιότητας. Γνωρίζουμε ότι ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του είναι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι στρατηγική τους επιλογή να πλήξουν τη σύζυγο και τα παιδιά του. Στοχοποιείται ένα κορίτσι 18 χρόνων στην αφετηρία ενός νέου ξεκινήματος στη ζωή του με πράγματα αχαρακτήριστα. Δεν έχει χαθεί το μέτρο. Μιλάμε για κατήφορο χωρίς τελειωμό» απάντησε και συνέχισε:

«Υπάρχουν δύο θέματα. Το ένα είναι ότι σε τέτοιου είδους αθλιότητες και ανηθικότητες είναι σαφές ότι από εδώ και πέρα τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ο κ. Καρανίκας ήταν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρώην πρωθυπουργού, συνοδοιπόρος του από τα φοιτητικά τους χρόνια. Έχει περάσει μια ολόκληρη ημέρα και δεν έχει βρεθείς κανένας να τον μαζέψει, να τον αποδοκιμάσει. Δεν θέλω να θυμίσω τι συμβαίνει σε περιπτώσεις που στελέχη της ΝΔ ξεφεύγουν από τους ηθικούς και αξιακούς κανόνες τοποθέτησης στον δημόσιο βίο που έχουμε θέσει. Αποδοκιμάζονται, διαγράφονται, απομακρύνονται αμέσως. Όχι για τέτοιου είδους αισχρότητας και αθλιότητας θέμα. Και μια μέρα μετά, κανένας δεν τον έχει μαζέψει. Επιβεβαιώνεται ότι το χειρότερο από το να είσαι ανίκανος, είναι να είσαι ικανός για όλα. Ο κατήφορος που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική αντιπαράθεση δεν φαίνεται να έχει τέλος» υποστήριξε ο κ. Οικονόμου.

«Κατέβασε» την ανάρτηση ο Ν. Καρανίκας

Στο μεταξύ, αφαίρεσε τελικά την επίμαχη ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας.

Όπως εξήγησε, «κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ.

Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση.

Ειναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στην κόρη του Μητσοτάκη, που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να την στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του.

Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό