28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Τον Ιούνιο ανακοινώνεται επίσημα το Huawei HarmonyOS

Ειδήσεις Ελλάδα

Επανειλημμένα φθάνουν στα αυτιά μας διάφοροι ψίθυροι για το Huawei HarmonyOS τις τελευταίες εβδομάδες και φαίνεται ότι το νέο λογισμικό πρόκειται να αποκαλυφθεί σε μια εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου. Η πληροφορία κατέφθασε από τον ιστότοπο HuaweiCentral και μάλλον πρόκειται για ένα παγκόσμιο event.

Δύο ολοκαίνουργιες συσκευές – το Huawei MatePad Pro 2 και το Huawei Watch 3 – προφανώς έρχονται σε αυτό το προγραμματισμένο πάρτι για να βοηθήσουν στην εκκίνηση της ενημερωμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος, το οποίο είναι τεχνικά το HarmonyOS 2.0.

Όλα ταιριάζουν πολύ καλά με τις προηγούμενες φήμες που έχουμε ακούσει, τόσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας όσο και για τις συσκευές που θα είναι οι πρώτες που θα υποδεχτούν το νέο λογισμικό. Παλαιότερα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων Huawei Mate 40 , σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα beta του HarmonyOS 2.0.

Όπως αναφέραμε, το HarmonyOS είναι στην πραγματικότητα ήδη διαθέσιμο και χρησιμοποιείται σε ορισμένες συσκευές και τηλεοράσεις IoT. Αυτή η νέα κυκλοφορία του HarmonyOS 2.0 σηματοδοτεί την αρχή ευρείας διάθεση του λογισμικού σε συσκευές που απευθύνονται σε καταναλωτές όπως τηλέφωνα και tablets ως πραγματικό αντίπαλο του λειτουργικού συστήματος Android που αναπτύσσει η Google.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό