22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τον Απρίλιο τα καινούρια iPad Pro με νέο επεξεργαστή και Thunderbolt

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Η Apple ίσως ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάποια καινούργια tablets πολύ σύντομα σύμφωνα με αναφορές που έρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα.

Η εταιρεία λέγεται ότι θα παρουσιάσει καινούργια iPad Pro μέσα στον Απρίλιο. Και στο παρελθόν είχαμε ακούσει φήμες σχετικά με ένα iPad mini, με μικρότερα περιθώρια και να μοιάζει περισσότερο με τα καινούργια iPad Air.

Τα καινούργια Pro tablet λέγεται ότι θα έχουν καινούργιο επεξεργαστή, ο οποίος θα είναι στο ίδιο επίπεδο σε ότι αφορά τις επιδόσεις με τον Μ1, που έχει χρησιμοποιήσει στα τελευταία MacBook και Mac mini.

Επίσης θα υπάρχουν βελτιωμένες κάμερες, ενώ το συνολικό μέγεθος και η όψη παραμένουν ίδια. Το μεγαλύτερο μοντέλο με τις 12,9 ίντσες αναμένεται να έχει μία οθόνη τεχνολογίας Mini LED, η οποία θα είναι πιο φωτεινή και θα έχει μεγαλύτερη αντίθεση από ότι τα προηγούμενα iPad Pro.

Τα καινούργια iPad Pro, επίσης, πρόκειται να έχουν υποδοχή Thunderbolt ώστε να μπορεί να συνδεθεί με επιπλέον εξωτερικά μόνιτορ, δίσκους και άλλα περιφερειακά, και η διασύνδεση θα είναι πιο γρήγορη από τη σύνδεση USB-C.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό