23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τον έβαλαν να φωτογραφηθεί με λιοντάρι – Η αντίδραση του όταν αυτό βρυχήθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε το viral από την παρουσίαση της νέας του ομάδας

Ο Κώστας Μανωλάς προσπαθεί να συνηθίσει τη ζωή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Σαρτζά από τον Ολυμπιακό, αλλά μάλλον δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν σε απόσταση… αναπνοής από ένα λιοντάρι.

Το λιοντάρι είναι ένα από τα σύμβολα που χρησιμοποιεί η ομάδα του Ντουμπάι στις παρουσιάσεις του, αλλά στη συγκεκριμένη φωτογράφηση οι υπεύθυνοι του κλαμπ πήγαν ένα… πραγματικό λιοντάρι για να τραβήξουν ορισμένες φωτογραφίες προκειμένου να δώσουν μια διαφορετική… διάσταση στην παρουσίαση του νέου αποκτήματός τους, του Κώστα Μανωλά.

عاجل : الشارقة يتعاقد رسميا مع المدافع اليوناني مانولاس ( 31 عام ) قادماً من نادي أولمبياكوس اليوناني في صفقة انتقال بعقد يمتد لموسمين pic.twitter.com/38ugm2gIoV

— الشارقة الرياضية (@SharjahSportsTV) September 23, 2022

 

Έτσι, έβαλαν τον 31χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό να κάτσει γονατιστός στο χορτάρι και δίπλα του βρισκόταν ένα λιοντάρι υπό την επίβλεψη ειδικού.

Όλα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, λειτουργούσαν ομαλά μέχρι που το λιοντάρι, ονόματι Σίμπα (σ.σ. όπως και στην ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών») άκουσε έναν οξύ ήχο και ο ειδικός άρχισε να το φωνάζει με το όνομα πιθανότατα για να στρέψει το πρόσωπό του προς την κάμερα, ενώ οι υπεύθυνοι προσπαθούσαν να φωτίσουν καλύτερα το λιοντάρι.

Αυτή η… πίεση μάλλον δεν άρεσε στο αιλουροειδές που βρυχήθηκε. Ο Κώστας Μανωλάς τρόμαξε και η αντίδρασή του ήταν άμεση – τραβήχτηκε μακριά από το λιοντάρι, ενώ το έβλεπε. Ωστόσο, το ζώο δεν έκανε οποιαδήποτε βίαιη κίνηση.

 

Η συμφωνία του Mανωλά με τη Sharjah FC θα αποφέρει στον έμπειρο αμυντικό 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό