31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Τι συμβαίνει με τη Λετίθια; To βίντεο που πυροδοτεί σενάρια για πρόβλημα υγείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας λαμπερή με αστραφτερές εμφανίσεις μέσα και έξω από το παλάτι στο πλευρό του βασιλιά Φελίπε.

Η ίδια είναι μια στιλάτη γυναίκα και πάντα προσέχει στην εντέλεια τις εμφανίσεις της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας που την έχουν αναγκάσει να αλλάξει στιλιστικές συνήθειες. 

Ο λόγος αυτής της αλλαγής δεν έχει να κάνει με το στιλ, αλλά με τις εντολές των γιατρών, καθώς η Ισπανίδα αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο πόδι. Συγκεκριμένα, έχει ένα κάταγμα στην εγγύς φάλαγγα του κεντρικού δακτύλου του δεξιού ποδιού της.

Ο τραυματισμός, που υπέστη μετά από ένα ατύχημα με το δεξί της πόδι, απαιτούσε επίδεσμο για να ακινητοποιήσει την περιοχή και να βοηθήσει στην ανάρρωσή της.

Ως αποτέλεσμα, η βασίλισσα αναγκάστηκε να μείνει μακριά από τα ψηλοτάκουνα, που καταπονούσαν ακόμη περισσότερο τα πόδια της.

Όμως σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις η Λετίθια φάνηκε να δυσκολεύεται ιδιαίτερα στο περπάτημα. Η ίδια συνόδευσε τον βασιλιά Φελίπε στην παρέλαση για την Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ισπανίας στο Οβιέδο. Εκεί η βασίλισσα φόρεσε ένα κόκκινο κοστούμι με λευκά σνίκερς.

Σε ένα που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όμως, στα social media τη βλέπουμε να δυσκολεύεται στο περπάτημά της, παρά τα flat παπούτσια που φορά, ενώ και όταν κατεβαίνει τα σκαλιά καταβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, πατώντας στο πλάι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό