15.9 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Τι προτιμάει ο Ντάρνελ Μπιλέ του Αστέρα AKTOR: Τρίπολη ή Παρίσι;

Ειδήσεις Ελλάδα

Την νέα στήλη του Αστέρα AKTOR εγκαινίασε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Αρκαδίας, ο 18χρονος Γάλλος επιθετικός , Ντάρνελ Έρικ Μπιλέ.

O διεθνής με την Κ18 της Γαλλίας είναι μέρος της οικογένειας του Αστέρα AKTOR από τον Σεπτέμβριο του 2024, με την ομάδας της Αρκαδίας να τον υπογράφει ως ελεύθερο, έπειτα από την λύση του συμβολαίου του με την Λουζιτανεία. Θρέμμα της ακαδημίας της Σέντ Ετιέν, ο νεαρός επιθετικός μετράει τρεις συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας.

Η νέα στήλη του Αστέρα AKTOR βάζει τους παίκτες της ομάδας μπροστά στην κάμερα για γρήγορες απαντήσεις, αποκαλύπτοντας πολλά μυστικά σε ένα διασκεδαστικό video. 

 To νέο παιχνίδι του ASTERAS AKTOR:

– Το όνομα σου είναι Μπιλέ ή Μπιγιέ;- «Μπιλέ».- Ποιος είναι ο καλύτερος  Γάλλος παίχτης όλων των εποχών, ανάμεσα σε Ζιντάν Πλατινί ή Εμπαπέ;- «Εμπαπέ γιατί ο Πλατινί και ο Ζιντά δεν ήταν την εποχής μου».- Είσαι πολύ γρήγορος, γιατί επέλεξες το ποδόσφαιρο και όχι το τρέξιμο;- «Επέλεξα το ποδόσφαιρο γιατί είναι διασκεδαστικό, κοινωνικοποιείσαι και έχεις την μπάλα στα πόδια. Το τρέξιμο δεν είναι ωραίο».- Προτιμάς να παίξεις στο Champions League ή το Παγκόσμιο Κύπελλο;- «Έπειτα από σκέψη ο Γάλλος επέλεξε την κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση».- Περιέγραψε το ντεμπούτο σου απέναντι στην Athens Καλλιθέα;- «Καλό»- Να βάλεις το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ή να βάλεις χατ τρικ; – «Το νικητήριο γκολ»- Προτιμάς το Παρίσι ή την Τρίπολη;- «Παρίσι γιατί είναι η πόλη μου»

Κλείνοντας το βίντεο, ο Γάλλος άφησε ένα μήνυμα για τους οπαδούς του Αστέρα AKTOR, με τον επιθετικό να ζητάει την υποστήριξή τους. Τέλος ο Μπιλέ είπε «Καλημέρα και Ευχαριστώ» στα ελληνικά, ενώ απόλαυσε το καινούργιο παιχνίδι και ζήτησε να τον ξανακαλέσουν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό