14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι μπορείς να μετρήσεις στον άλλον αν έχεις iPhone

Ειδήσεις Ελλάδα

Στρέψε την κάμερα προς το πρόσωπο και περίμενε λίγα δευτερόλεπτα

Αν έχεις περιέργεια να μάθεις τι ύψος έχει ο απέναντί σου με ένα κλικ στο κινητό σου, μήπως διαθέτεις κάποιο από τα μοντέλα iPhone 12 Pro και Pro Max, iPhone 13 Pro, Pro Max, iPhone 14 Pro και Pro Max;

Τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν έναν σαρωτή LiDAR δίπλα στην πίσω κάμερα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση του ύψους ενός ατόμου αμέσως στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Measure της Apple.

Για να μετρήσεις λοιπόν το ύψος ενός ατόμου, άνοιξε την εφαρμογή Measure. Στη συνέχεια, στρέψε το iPhone σου στο άτομο που θέλεις να μετρήσεις και απλά βεβαιώσου ότι φαίνεται στην οθόνη από πάνω μέχρι κάτω. Περίμενε λίγα δευτερόλεπτα και τοποθέτησε την κάμερα σε ένα πρόσωπο. Όπως θα δεις, θα εμφανιστεί μια γραμμή στην κορυφή του κεφαλιού του ατόμου με τη μέτρηση του ύψους του.

Μπορείς να επιλέξεις να εμφανίζεται η μέτρηση σε πόδια και ίντσες ή σε εκατοστά στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στην περιοχή Μέτρο- Μονάδες μέτρησης. Μπορείς μάλιστα, να μετρήσεις το ύψος ενός ατόμου ακόμη κι αν είναι καθισμένο σε καρέκλα. Η εφαρμογή μετρά το ύψος ενός ατόμου από το πάτωμα μέχρι την κορυφή του κεφαλιού, των μαλλιών ή του καπέλου του.

Το κυκλικό κουμπί κλείστρου στην κάτω δεξιά γωνία, θα σε αφήσει να τραβήξεις μια φωτογραφία του ατόμου με τη μέτρηση του ύψους του αλλά και να τη μοιραστείς μαζί του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό