18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι μας θυμίζουν οι δύο νέες σειρές της ΕΡΤ; , Νέα – Τηλεόραση

Ειδήσεις Ελλάδα

08/05/2021

Ενώ το άνοιγμα της Δημόσιας Τηλεόρασης στη μυθοπλασία συνεχίζεται ακάθεκτο και οι κινηματογραφικές επιλογές για τις βραδινές προβολές μάς ικανοποιούν σχεδόν πάντα, καθώς κάθε εβδομάδα θα βρούμε ενδιαφέρουσες, συχνά και βραβευμένες ταινίες να προβάλλονται απέναντι σε ριάλιτι, η ΕΡΤ συνεχίζει να μας εκπλήσσει προσθέτοντας στο πρόγραμμά της ενδιαφέρουσες ξένες σειρές, πολλές από τις οποίες προβάλλονται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Στις νέες προσθήκες αυτού του μήνα βρίσκουμε στην ΕΡΤ2 δύο σειρές που είναι εμπνευσμένες από ταινίες:

«Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία» (Four Weddings and a Funeral, 2019)

Eίκοσι πέντε χρόνια μετά την ομότιτλη ταινία, η Μίντι Κάλινγκ υπογράφει για το Hulu μια σειρά ανθολογίας που βασίζεται στην επιτυχημένη ρομαντική κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Άντι ΜακΝτάουελ. Αποκαλύψεις, πολιτικά σκάνδαλα, σχέσεις που παραπαίουν, απαγορευμένα ερωτικά ειδύλλια και φυσικά τέσσερις γάμοι… και μία κηδεία απλώνονται σε δέκα ωριαία επεισόδια kai συνθέτουν τον καμβά της υπόθεσης στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται μια νέα διευθύντρια επικοινωνίας που διαχειρίζεται την προεκλογική εκστρατεία ενός υποψήφιου γερουσιαστή στη Νέα Υόρκη. Πρωταγωνιστούν οι: Νάταλι Εμάνουελ, Νικές Πατέλ, Ρεμπέκα Ρίτενχαουζ, Τζον Ρέινολντς, Μπράντον Μίχαλ Σμιθ, Ζόι Μπόιλ, Σοφία Λα Πόρτα, Άρις Πάτελ. Κάθε Κυριακή στις 22:00.

«Κόνδορας» (Condor, 2018)

Εμπνευσμένη από την υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Τρεις Μέρες του Κόνδορα» (1975) του Σίντεϊ Πόλακ με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και από το μυθιστόρημα «Έξι μέρες του κόνδορα» του Αμερικανού Τζέιμς Γκράντι στο οποίο άλλωστε βασίστηκε και η κλασική ταινία, η ιστορία του «Κόνδορα» επιστρέφει στη μικρή οθόνη σε μια σειρά θρίλερ-συνωμοσίας δέκα ωριαίων επεισοδίων με τους Μαξ Άιρονς, Γουίλιαμ Χαρτ, Μπρένταν Φρέιζερ, Μίρα Σορβίνο και Κρίστεν Χέιγκερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ιδεαλιστής νεαρός αναλυτής της CIA δοκιμάζεται, όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ένα δίλημμα που απειλεί τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς ανέπτυξε έναν αλγόριθμο που βρίσκει πιθανούς τρομοκράτες στα αμερικανικά εδάφη. Ένας απ’ αυτούς εντοπίζεται με πιθανότητα της τάξεως 12% να είναι τρομοκράτης, σύμφωνα με τον αλγόριθμο. Μεγάλο ποσοστό για να πάρεις ρίσκο, μικρό για να στοχοποιήσεις έναν άνθρωπο… Από το Σάββατο 22/5 και κάθε Σάββατο στις 22:00.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό