Home ΖΩΔΙΑ Τι λέει το ζώδιό σας για την ερωτική σας ζωή και για...

Τι λέει το ζώδιό σας για την ερωτική σας ζωή και για το πρώτο ραντεβού σας;

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ραντεβού είναι γεμάτα με λανθασμένες εκκινήσεις, ακραίες προβολές και πολλές δοκιμές και λάθη. Δεν θα ήταν λοιπόν χρήσιμο να έχετε κάποια εικόνα για πιθανούς εραστές πριν από την πρώτη συνάντηση; Και, καθώς χρειάζονται δύο για το ταγκό, είναι πάντα ωφέλιμο να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των δυνατών σημείων σας και των αδυναμιών σας όσον αφορά τον ρομαντισμό.

 

Σύμφωνα με τις διδασκαλίες της αστρολογίας, ένα «ζώδιο του ήλιου» καθορίζεται από την ημερομηνία γέννησης. Το ηλιακό ζώδιο κάποιου αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της προσωπικότητάς του. Αν και τα ζώδια του ήλιου είναι μόνο η αρχή μιας πιο περίπλοκης αστρολογικής ανάλυσης, ακόμη και οι πιο έμπειροι επαγγελματίες αστρολόγοι εξακολουθούν να τα θεωρούν εξαιρετικά σημαντικά.

 

Το ζώδιο του ήλιου αποκαλύπτει πώς αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο και πώς διαχειριζόμαστε τη διαπροσωπική δυναμική. Ρίχνει επίσης φως στα δυνατά και αδύνατα σημεία μας και στον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε στις σχέσεις μας. Μερικά ζώδια είναι υπερβολικά ιδεαλιστικά (Κριός, Δίδυμοι), ενώ άλλα οδηγούν έχουν πιο πρακτική προσέγγιση (Παρθένος, Αιγόκερως). Όταν νιώθετε μια νέα σχέση, ορισμένα ζώδια αναζητούν σταθερότητα (Καρκίνος, Ζυγός), ενώ άλλα έχουν να κάνουν με το φλογερό πάθος (Λέοντας, Σκορπιός). Και, φυσικά, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, ορισμένα ζώδια είναι πιο διατεθειμένα να δουλέψουν μέσω σύγκρουσης (Ταύρος, Υδροχόος), ενώ άλλα απμακρύνονται (Τοξότης, Ιχθύς).

 

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο χειρισμού των σχέσεων και είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις αποχρώσεις κάθε προσέγγισης. Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι ο οδηγός σας για τις πιο ελκυστικές ιδιότητες κάθε ζωδίου σε μια σχέση, καθώς και για τις μεγαλύτερες αποτυχίες του ραντεβού.

 

Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και φημίζεται για την παρορμητικότητά του. Όταν πρόκειται για ραντεβού, ο Κριός δεν είναι σεμνός: Αυτά τα ζώδια της φωτιάς κυβερνώνται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης. Οι Κριοί ερωτεύονται γρήγορα και δεν φοβούνται να ενημερώσουν τον κόσμο μέσα από σοβαρές (και μερικές φορές υπερβολικές) δημόσιες εκδηλώσεις στοργής. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να αφήσετε έναν ζωηρό Κριό να σας παρασύρει από τα πόδια σας, πλησιάστε τον με προσοχή. Ο Κριός έχει συχνά μη ρεαλιστικές προσδοκίες για νέες σχέσεις και έτσι, απογοητεύεται όταν τελειώσει η περίοδος του μήνα του μέλιτος. Ο Κριός πρέπει να θυμάται ότι η διαδικασία για να γνωρίσεις κάποιον θέλει χρόνο. Η επίπονη δουλειά, η ενσυναίσθηση και η υπομονή επιτρέπουν στα ζευγάρια να δημιουργήσουν γερές βάσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την πίστη και τον αμοιβαίο σεβασμό. 

 

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι είναι σταθεροί, προσγειωμένοι και πιστοί σύντροφοι. Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς. Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στα αξιοθέατα, τους ήχους και τις γεύσεις του ρομαντισμού.

Ένας Ταύρος θα εκφράσει το ρομαντικό ενδιαφέρον μέσα από μια εξερεύνηση της αισθησιακής πολυτέλειας: πλούσια κουζίνα, ακριβά ποτά, μεθυστικά αρώματα. Οι Ταύροι παίρνουν τις διαφωνίες προσωπικά και δεν έχουν την τάση να αλλάζουν γνώμη. Οι ρομαντικοί ταύροι πρέπει να θυμούνται ότι όλες οι σχέσεις απαιτούν συμβιβασμό και η ευελιξία συνδέεται στενά με την καλοσύνη και την ενσυναίσθηση.

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι το πρώτο ζώδιο. Αν και οι Δίδυμοι έχουν συχνά κακή φήμη ότι είναι διπρόσωποι, αυτά τα φιλικά, κοινωνικά ζώδια του αέρα σπάνια έχουν κακές προθέσεις. Στην πραγματικότητα, οι Δίδυμοι είναι περισσότερο γνωστοί για τις αυθόρμητες και αισιόδοξες διαθέσεις τους. 

Εκτιμούν ιδιαίτερα τα χόμπι. Έχετε συλλογή γραμματοσήμων; Το ίδιο και ο Δίδυμος! Οι Δίδυμοι είναι τα Energizer Bunnies του ζωδιακού κύκλου. Οι δίδυμοι πρέπει να παραμένουν ενεργοί συνεχώς, κάτι που μερικές φορές καθιστά δύσκολο να γνωρίσετε αυτό το ζώδιο σε ένα βαθύτερο, πιο προσωπικό επίπεδο. 

 

Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι το ζώδιο του καβουριού και η ανατομία των οστρακοειδών αποκαλύπτει πολλά για τη ρομαντική διάθεση αυτού του ζωδίου του νερού. Όπως το ίδιο το καβούρι, οι Καρκίνοι καλύπτουν το μαλακό, ευάλωτο εσωτερικό τους με στιβαρή πανοπλία. Η πιο δύσκολη πτυχή τού να βγαίνεις με έναν Καρκίνο είναι να ξεπεράσεις τη σκληρή εξωτερική όψη τους. Ο αργός, σταθερός και συνεπής βηματισμός είναι κρίσιμος για αυτά τα ευαίσθητα πλάσματα, καθώς θα χρειαστεί να σας εμπιστευτούν πλήρως πριν προχωρήσουν περαιτέρω. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός Καρκίνου, να ξέρετε πως αυτά τα ζώδια του νερού είναι εξαιρετικά διαισθητικά, περιποιητικά και γενναιόδωρα πλάσματα που αγαπούν τη συγκατοίκηση, τη δημιουργία και τα όνειρα.

 

Λέων

Έχετε βγει ποτέ με μια διασημότητα; Οι Λέοντες κυβερνώνται από τον ήλιο και αυτά τα ζώδια της φωτιάς οραματίζονται τους εαυτούς τους ως το κέντρο του σύμπαντος. Οι Λέοντες λατρεύουν τον κλασικό ρομαντισμό σε παλιό στυλ του Χόλυγουντ, που περιλαμβάνει μεγαλειώδεις εκδηλώσεις λατρείας. Οι λάτρεις του Λέοντα εκτιμούν την έννοια του δυναμικού ζεύγους και θεωρούν τους συντρόφους τους ως προεκτάσεις του εαυτού τους. Όμως, τα λιοντάρια είναι επίσης ευαίσθητα πλάσματα. Εάν ένας Λέων νιώσει πληγωμένος από το ταίρι του, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση τού εγώ του. Τα βασιλικά λιοντάρια πρέπει να θυμούνται ότι οι σχέσεις δεν είναι μόνο για τα ταμπλόιντ – απαιτούν επίσης αφοσίωση και συμβιβασμούς. 

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι το πιο αναλυτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μπείτε στην καρδιά ενός Παρθένου είναι ο δρόμος του διανοουμένου. Αυτά τα ζώδια της γης λατρεύουν να απορροφούν πληροφορίες και οι Παρθένοι είναι συχνά μανιώδεις αναγνώστες, λάτρεις του κινηματογράφου ή λάτρεις της μουσικής. Οι Παρθένοι βασίζονται στη λογική και την οργάνωση, επομένως το στυλ αποπλάνησης αυτού του ζωδίου του Ερμή βασίζεται συχνά σε απτές καθημερινές συμβατότητες. Οι Παρθένοι χρησιμοποιούν στοιχεία για να δημιουργήσουν ολιστικά προφίλ των εραστών τους και απολαμβάνουν τη συνεργασία που τονίζει την αμοιβαιότητα και την καλοσύνη. Αν και η μεγαλύτερη δύναμη των Παρθένων είναι η έντονα κριτική τους σκέψη, αυτή μπορεί να είναι και η ρομαντική τους αδυναμία. Σε μια κακή μέρα, οι Παρθένοι μπορεί να είναι τελειομανείς και οι παρατηρήσεις τους μπορεί να γίνουν σκληρές και επιλεκτικές. Για μια υγιή σχέση, οι Παρθένοι πρέπει να παραμείνουν μη επικριτικοί και να θυμούνται ότι η δομή και η ρουτίνα δεν είναι πάντα τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από την κλίμακα και συνδέεται με την ισορροπία, την αρμονία και — το μαντέψατε — τη συνεργασία. Οι Ζυγοί είναι συχνά πιο ευτυχισμένοι στις σχέσεις, επομένως είναι σύνηθες να βρίσκουμε αυτό το ζώδιο να βουτάει πρώτα στον ρομαντισμό. Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, και αυτή η επιρροή εμπνέει τον Ζυγό να είναι εξαιρετικά καλλιεργημένος από αισθητική άποψη. Οι Ζυγοί είναι γνώστες: Απολαμβάνουν εκδρομές σε μουσεία, εκδρομές σε αμπελώνες και υψηλής ποιότητας εσωτερική διακόσμηση. Αυτά τα γοητευτικά ζώδια του αέρα σίγουρα ξέρουν πώς να εντυπωσιάσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version