19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι κι αν ο Adam Levine έστελνε ακατάλληλα μηνύματα σε άλλες, η Behati Prinsloo τον στηρίζει φουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Behati εμφανίστηκε μετά το σκάνδαλο με τα μηνύματα και βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της.

Το σκάνδαλο με τον Adam Levine και τα μηνύματα που έστελνε σε ποικίλες γυναίκες -πλην της συζύγου του, Behati Prinsloo- ξέσπασε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και σόκαρε το κοινό, ειδικά τη στιγμή που η Prinsloo είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Τα μηνύματα του Adam Levine σε άλλες γυναίκες

Η Sumner Stroh ήταν η «Patient 0» και άρχισε να κατηγορεί τον 43χρονο τραγουδιστή ότι της έστελνε ακατάλληλα μηνύματα, ζητώντας της μέχρι και την άδεια για να ονομάσει το αγέννητο τρίτο του παιδί με το όνομά της σε περίπτωση που είναι αγόρι.

Η ιστορία, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, αφού κι άλλες γυναίκες, η μία μετά την άλλη, μόλις άκουσαν το πρώτο περιστατικό, αποφάσισαν να μιλήσουν δημόσια για τα μηνύματα που έχουν δεχτεί και εκείνες από τον Levine. Η δασκάλα της yoga, για παράδειγμα, που του έκανε μάθημα από το 2007 έως το 2010, είπε ότι μία μέρα έλαβε ένα μήνυμα που έλεγε αυτό: «Θέλω να περάσω τη μέρα μου γυμνός μαζί σου. Ήμουν στο μπάνιο, αλλά η ζηλιάρα πρώην μου το είδε και εξοργίστηκε».

Όλοι, τότε, άρχισαν να αναρωτιούνται για την Behati. Πώς εξέλαβε τα νέα η εγκυμονούσα; Τι σκοπεύει να κάνει τώρα που γνωρίζει την κατάσταση;

Η συγγνώμη του Levine στην οικογένειά του

Ο Levine και η Prinsloo παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2014, απέκτησαν μαζί δύο παιδιά και τώρα το 34χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Εκείνος δεν αρνήθηκε τα μηνύματα -υπήρχαν ντοκουμέντα, άλλωστε- και ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του.

«Πολλά λέγονται για εμένα τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Είχα κακή κριτική ικανότητα μιλώντας με οποιαδήποτε πέρα από τη σύζυγό μου φλερτάροντας με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν απίστησα, αλλά ξεπέρασα το όριο κατά τη διάρκεια μίας περιόδου της ζωής μου που μετανιώνω. Σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν ακατάλληλο. Έχω μιλήσει για αυτό και έχω κάνει ενέργειες για να φτιάξω την κατάσταση με την οικογένειά μου», είπε.

Η Behati τον στηρίζει παρά τα όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα

Καθώς φαίνεται από αυτό που συνέβη μέσα στο σαββατοκύριακο, το 34χρονο μοντέλο δεν ενδιαφέρεται για όσα έχουν ακουστεί και συνεχίζει να στηρίζει τον σύζυγό της ένθερμα.

Ο frontman των Maroon 5 τραγούδησε στο Las Vegas για το ετήσιο φιλανθρωπικό γεγονός του Shaquille O’Neal και μαζί του ταξίδεψε και η Prinsloo. Το μοντέλο βρισκόταν στο backstage για να δείξει πόσο τον στηρίζει και, μάλιστα, έφτασε στη Nevada από τις 27 Σεπτεμβρίου για να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί.

Τον πίστεψε; Δεν την ενδιαφέρει; Προς το παρόν, δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με το θέμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό