21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι καινούριο φέρνουν οι νέοι και πιο ισχυροί Apple MacBook Pro;

Ειδήσεις Ελλάδα

Με νέους επεξεργαστές και νέο σχεδιασμό με notch έρχονται τα νέα μοντέλα Apple MacBook Pro που μόλις έφτασαν. Στο πλαίσιο του Unleashed event, η Apple δίνει έμφαση στην ισχύ των επεξεργαστών πάνω από όλα.

Ένα από τα highlights των νέων MacBook Pro που έλαμψαν κατά τη διάρκεια του Apple Unleashed Event σε εκδόσεις με οθόνη 14 και 16 ιντσών, αναμφίβολα είναι οι επεξεργαστές, οι δύο νέες παραλλαγές του M1, δηλαδή τα M1 Pro και Μ1 Max. Εδώ έχουμε έως και 10 πυρήνες για το CPU, με τους οχτώ να είναι υψηλής ισχύος και οι δύο να είναι χαμηλότερης ισχύος, με γνώμονα την αυτονομία της μπαταρίας.

Το GPU, στην περίπτωση του M1 Pro φτάνει έως και τους 16 πυρήνες, γεγονός που, σύμφωνα με την Apple εγγυάται απόδοση CPU έως και 70% μεγαλύτερης από εκείνη που προσφέρει το M1 chip. Επομένως, εδώ γίνεται λόγος για υψηλότατη απόδοση σε έναν φορητό υπολογιστή. Η μνήμη RAM που υποστηρίζεται μπορεί να φτάνει έως και τα 32 GB (64 GB στον M1 Pro). Με το ProRes engine γίνεται ταχύτερη επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο σε σχέση με τον M1.

Πέρα από την υψηλή απόδοση, το notch των νέων MacBook Pro συμπεριλαμβάνει μία κάμερα 1080p, ενώ υψηλή είναι και η ποιότητα του ήχου που προσφέρεται. Η οθόνη είναι Liquid Retina XDR, με τεχνολογία Mini-LED, με υψηλή φωτεινότητα και υψηλό contrast. H συχνότητα ανανέωσης είναι στα 120 Hz.

Οι τιμές στις ΗΠΑ για το μοντέλο των 14 ιντσών θα ξεκινούν από τα 1999 δολάρια, ενώ για το μοντέλο των 16 ιντσών θα είναι στα 2499 δολάρια στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό