18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι θα περιλαμβάνει ο εξοπλισμός του;

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται από την κινεζική TENAA το επερχόμενο Xiaomi Mi Mix 4 θα έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Οι φήμες θέλουν την Xiaomi να προχωρά πολύ σύντομα και στην επίσημη παρουσίαση του νέου smartphone.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το Xiaomi Mi Mix 4 να έχει στο εσωτερικό του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888, με πολύ γρήγορη φόρτιση στα 120W. To Xiaomi Mi Mix 4 θα είναι εφοδιασμένο με μνήμη RAM είτε στα 8, είτε στα 12 GB, ενώ σε κάθε περίπτωση, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 256 GB.

Το νέο τηλέφωνο θα έχει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G και με τις δύο κάρτες SIM που θα φιλοξενεί στο εσωτερικό του, ενώ για τις κάμερές του, έχει γίνει γνωστό ότι θα έχει μία κάμερα κάτω από την οθόνη του για τις selfies, χωρίς, όμως, να γίνεται γνωστό κάτι παραπάνω για το τι θα περιλαμβάνει το camera setup στο πίσω μέρος.

Το Xiaomi Mi Mix 4 θα κάνει την επίσημη εμφάνιση τον Αύγουστο, μαζί με την παρουσίαση του MIUI 13.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό