16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι θα λέγατε για ένα μοντέρνο, ηλεκτρικό Beach Buggy;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η καλιφορνέζικη εταιρεία Meyers Manx είναι μάλλον άγνωστη αλλά είναι αυτή που τη δεκαετία του ’60 παρουσίασε και κατασκεύαζε το αρχέτυπο Beach Buggy. Που εξέφραζε τον ανέμελο τρόπο ζωής των ‘60s και ήταν και εύκολο από πλευράς κατασκευής μιας και βασιζόταν στο Σκαραβαίο.
Τώρα η Meyers Manx επανέρχεται με ένα σύγχρονο Buggy που θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ημέρες στο Monterey Car Week και ακολουθεί τα αισθητικά πρότυπα του διάσημου προγόνου του. Προσαρμοσμένα στα σύγχρονα δεδομένα, κάτι που ισχύει και για το σύστημα πρόωσης.

Έτσι ο αναιμικός, αερόψυκτος boxer του VW Beetle έχει δώσει τη θέση του σε ένα ηλεκτρικό σύστημα που αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες στον πίσω άξονα και μια μπαταρία με ενεργειακή χωρητικότητα είτε 20,0 είτε 40,0 kWh.
Που χάρη και στο χαμηλό βάρος που κυμαίνεται από 680 έως 750 κιλά εξασφαλίζει μια αυτονομία 240 και 480 χιλιομέτρων αντίστοιχα,
Όσο για την τιμή του κανείς δεν περιμένει το νέο Beach Buggy της Meyers Manx να είναι φτηνό. Κάθε άλλο, ειδικά με τη νέα μπαταρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό